Naj dogodek leta 2010

Please select a featured image for your post

Vabimo vas k sodelovanju pri izboru Naj plesnega dogodka leta 2010. Predlagamo vam plesne predstave, posameznike in skupine, ki so v letu 2010 na vas naredili največji vtis oziroma s svojimi plesnimi atrakcijami zaznamovali plesno sceno. Izbirajte in si priplešite super nagrado, ki vam jo podarja salon Kristalni izvir. Izbirate lahko med naslednjimi predlogi: Modus Vivendi, Urbanobalet, Legalov mat, Ko se Bobek in Bobka zaljubita, Leni detektivi, Maestro, Mama+jajce+gnezdo=rojstvo, Rosana Hribar in Gregor Luštek, Maša Kagao Knez, Manca Pavli, Dama s kamelijami in Plesna akademija.
Šest srečnic oziroma srečnežev, ki bodo glasovali, bo prejelo bon v vrednosti 30 evrov za storitev v salonu za nego, masažo in dobro počutje, Kristalni izvir. Bon pa bodo prejeli tudi prvi trije dogodki po vašem izboru.

Posebnost salona Kristalni izvir je, da vse nege, masaže, depilacije in pedikuro izvajajo z ekološko in certificirano kozmetiko (ECO, BIO, BDIH) KAE – argaterapija iz arganovega olja in eteričnih olj, La Claree – za globoko vlaženje in obnovo sijaja vaše kože združujejo izdelki OLIV´ tisoč let staro antioksidatno lastnost – izvlečke oljčnih listov, zelenega čaja in planike ter sok aloe vere, ki je izvrsten vlažilec kože, Senteurs du Sud – zelo hranljivi izdelki iz arganovega olja, karitejevega masla,oljčnega olja, Pure Elements – linija naravne kozmetike CHI združuje zahodno kozmetiko in azijsko filozofijo.

Osnovno vodilo je učenost ‘feng shui’, katere cilj je harmonizacija človeka z njegovo okolico. Vse blagovne znamke sodijo med izbrano naravno in organsko kozmetiko, katerih skupni imenovalec je visoka kakovost izdelkov, potrjena s certifikati, narejenih iz najboljših surovin, ki nam jih ponuja naš planet.

Izvajajo masažo po licenci EDELSTEINBALANCE, kjer s kristali ustvarijo ravnovesje telesa, duše in duha. EDELSTEIN-BALANCE® je 10 let star način, kako združiti masažo in uporabo žlahtnih kamnov. Tovrstne masaže delujejo vzpodbujajoče in hkrati sproščujoče ter nam podelijo boljše občutenje našega telesa. Idealno so združljive s kozmetičnimi negami ali postopki v wellnesih, lahko pa se uporabljajo kot samostojni tretmaji. Povezujejo se gibi in postopki raznih masažnih tehnik z učinkovanjem posameznih žlahtnih kamnov. Masaže se izvajajo s posebnimi, prav v ta namen razvitimi masažnimi olji, ki jih segrevajo, in z žlahtnimi kamni v različnih oblikah, kot so krogla, držala, milnati kamni ali tudi samo oblikovani obdelani kamni. Izvedene univerzitetne študije so pokazale, da se naš živčni sistem veliko bolje odziva na počasne masažne dotike.

V vsakdanjem življenju se srečujemo z bežnimi dotiki, hitro menjavo vtisov, slik in čutnih dražljajev, kar v končni fazi vodi v brezbrižnost. V nasprotju s tem pri Edelstein – Balance s kamni počasi in nežno s krožnimi gibi, božanjem in rahlimi pritiski drsimo po koži. Stranka, ki jo masirajo, začne tako že v zelo kratkem času znova zaznavati, sprostitev pa je razvidna tudi iz izraza na obrazu, ki deluje bolj odprto, sproščeno, naravno in s tem tudi veliko lepše!

Salon Kristalni izvir se nahaja na Ljubljanski 13b v Trzinu; pokličete jih lahko na telefon 01/ 530 21 60 ali pogledate njihovo spletno stran www.kristalni-izvir.si 
Glasujete lahko do 13. januarja 2011 do 12.00

Glasovalci ste izbrali za najbolj atraktivne noge noge plesalke Patricije Crnkovič, ki ji seveda čestitamo. Objavljamo nagrajence in nagrajenke, ki bodo po pošti prejeli bon v vrednosti 25 evrov, s katerim si bodo lahko izbrali designerski kos nakita priznane slovenske oblikovalke steklenega nakita Barbare K.Germ.
Milica Ivnik, Tržič
Andreja Kunst, Ljubljana,
Andreja Dolničar, Trzin
Milan Dolinar, Ljubljana
Milena Dremelj, Ljubljana-Zalog