Naj dogodek 2009

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado. Osem predlogov za osem nagrad. Ob izteku leta je prav, da pogledamo pluse in minuse leta 2009. Izbirate lahko med osmimi najbolj odmevnimi dogodki, predstavami, posamezniki, skupinami zaradi katerih smo ploskali, se jokali, bili navdušeni ali pretreseni. Nekateri so nam pustili vtis, za druge smo bili veseli, da imamo spomin zlate ribice.

Osmim nagrajenkam/nagrajencem bo kozmetični in frizerski salon Alexhairbodyline iz Ljubljane poklonil profesionalno oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills. Gre za izjemno priljubljen ritual holivudskih zvezdnic. Nobena druga storitev namreč tako na hitro ne olepša in izpili podobe obraza kakor pravilno oblikovane obrvi. Anastasiina tehnika ponuja izjemne rezultate, zaradi katerih ji med najbolj glamuroznimi zvezdami Holivuda pripada status ikone. Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Sharon Stone in druge, preletijo tudi pol sveta, da se lahko prepustijo umetnikom salona na Beverly Hillsu. Vi pa to lahko storite kar pri nas. V prostorih Alexhairbodyline, ki se nahaja v pasaži Maximarketa, Trg republike 1 v Ljubljani, je združena profesionalna ekipa frizerjev in kozmetičnih profesionalcev. Ponujajo edinstvene izkušnje harmonije. Razvajali vas bodo samo z vrhunsko in svetovno znano kozmetiko. Kozmetična ekipa, ki jo vodi Viki Leški, vam bo znala svetovati, kakšno nego potrebuje vaša koža, še posebej v teh zimskih časih, ki prihajajo. Specialisti za Anastasio Beverly Hills, Dr. Hauschko, Murad, OPI so vam na voljo tudi na telefonu: 031 306 991.

V mesecu decembru in januarju pa vam omogočajo posebno ponudbo oblikovanja obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills. Če pripeljete prijateljico, mamo, sosedo ali znanko na oblikovanje obrvi, plačate 1, dobite pa 2.

 

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja. Bon za brezplačno oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills prejmejo:

Sanja Rankič, Ljubljana

Katarina Bajželj, Kranj

Emil Židan, Ljubljana

Tadeja Halužan, Rogaška Slatina

Liza Zagoričnik, Ljubljana