Koreograf, ki vedno navduši

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da izberete koreografa, ki na vas vedno naredi poseben vtis, in si priplešete super nagrado, ki vam jo podarja ekskluzivni frizerski salon HairDance.
Izbirate lahko med Matevžem Česnom, Blažem Godcem, Željkom Božičem, Markom Urbanekom, Gregorjem Luštkom in Anžetom Škrubetom.
Osem srečnic oziroma srečnežev bo prejelo bon za eno brezplačno frizersko ali kozmetično storitev po lastnem izboru. Frizerski salon HairDance, ki se nahaja v Mariboru v City centru, je nekaj posebnega, saj je v njem združena ekipa profesionalnih frizerjev in stilistov iz turške Antalije. Trije frizersko-kozmetični mojstri Mustafa, Kadir in Dogan vam nudijo nove tehnike striženja, odstranjevanja dlak, nego ženskega in moškega obraza, drugačne pričeske, masažo lasišča, vratu in obraza ter še posebno tehniko, ki je unikatna na slovenskem tržišču – oblikovanje obrvi z nitko. Pri svojem delu uporabljajo lasno kozmetiko l’Oreal Expert, Kerastase, Majirel in Richesse. Njihov moto pa je: Enako na drugačen način. Bogato ponudbo salona HairDance si lahko ogledate tudi na www.hairdance.siGlasujete lahko do 16. oktobra do 12.00

Objavljamo še nagrajence in nagrajenke iz prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli ščitnik za oči Samsonite po pošti, za najbolj šarmantnega plesalca pa so izglasovali Damirja Halužana:
Tiana Popovič, Ljubljana
Samantha Sršen, Leskovec pri Krškem
Milan Rkman, Šentjur
Tamara Mijošek, Rogaška Slatina
Nives Zver, Zreče