Kdo so plesne zvezde 2023? Glasujte!

Glasuj za svojega favorita in si pripleši sončna očala Zavarovalnice Triglav!

Pred vami je zadnje glasovanje tega leta in tradicionalno smo pripravili predloge za naj plesne zvezde leta 2023. Matevž Česen (spremljal je članske rezultate trenerjev, koreografov, plesalcev v modernih tekmovalnih plesih), Daliborka Podboj (sodobni ples, balet, cirkuške atrakcije) in Barbara Drnač (vse ostale plesne zvrsti in posebnosti) smo izbrali plesne ustvarjalce in ustvarjalke, ki smo jih uspeli videti in zabeležiti na našem spletnem portalu do sredine decembra 2023. Razvrstili smo jih v enajst kategorij (58 nominacij) in vi izbirate zmagovalca posamezne kategorije, ki bo prejel diplomo našega medijskega spletnega portala in praktično nagrado – dežnik Zavarovalnice Triglav. Naša ekipa pa bo nagradila še tri posameznike, ki so posebej izstopali v letu 2023. Objavili jih bomo skupaj z zmagovalci po zaključku glasovanja.

Zmagovalci posamezne kategorije prejmejo priznanje našega portala in dežnik pokrovitelja nagrad Zavarovalnice Triglav.

Seveda nagrajujemo tudi vas, dragi glasovalci in glasovalke, in deset med vami bo prejelo sončna očala Zavarovalnice Triglav. Glasovanje traja do ponedeljka, 8. januarja 2024, do 18.00!

Deset sončnih očal čaka deset izžrebanih glasovalcev.

Nominiranci v kategoriji naj plesalec so: Jakob Kavšek, Filip Kovačič, Filippo Jorio, Ionut Dinita in Davide Buffone.
Nominiranke za naj plesalko so: Maša Colja, Nives Androjna Žlof, Veronika Valdes, Mateja Železnik in Manca Langus.
Naj koreograf: Tian Ćehić, Edward Clug in Gaj Žmavc.
Naj koreografinja: Ana Vodišek, Daša Grgič, Jerca Rožnik Novak & Anne Possaring in Andreja Šraj.
Naj koreografija/predstava: Monkey Bussines, Orbit-a, Distanca in Kvartet.
Naj skupina: hip-hop formacija Bolero, jazz formacija Bolero, En-Knap Group in Fourklor.
Naj duet/par: Lara Šlibar & Tian Ćehić, Maja Železnikar & Alex Istenič, Maša Skočaj & Žiga Farkaš, Nina Kramberger & Oleksandr Koriakovskyi, Anastasia Matvienko & Kenta Yamamoto, Nastja Bremec Rynia & Michal Rynia, Akim Pekunov & Maša Kastelic, Jaka Južnič & Gaja Malovrh in Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva.
Naj bodoča plesna zvezda: Julija Antauer, Luka Vodopivec, Zarja Ferlinc, Iza Fašun, Stella Tozon, Ian Hotko, Danaja Šifrer in Ana Lina Telič.
Naj pedagog/pedagoginja: Matevž Česen, Jana Kovač Valdes, Goga Stefanovič Erjavec, Lucija Velkavrh in Nataša Kočar.
Poseben plesni dosežek: Jan Ravnik, Nika Kljun, EZ Twins, Mirjam Podobnik & nekdanje plesalke Kazine, Urša Rupnik & ŠIK Dance Collective, Leja Messec & Avantgarde in Urša Perčič.
Za žarometi: Miha Krušič, Damir Rapič, Leo Kulaš, Marko Japelj in Renato Zanella.

Za zmagovalko minulega glasovanja ste izbrali Bino Podjed, drugo mesto sta zasedla Maša Kastelic & Akim Pekunov, tretje pa Iva Senica. Čestitamo!

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja. Zmagovalka je Bina Podjed, ki se pod koreografskim vodstvom Matevža Česna razvija v posebno plesalko in se je okitila z naslovom evropske in svetovne prvakinje v šov solo med mlajšimi mladinkami. Prejme re:charge naravni dezodorant, re:generate šampon za pogosto umivanje las, re:vitalize gel za prhanje korenček in vanilija, re:fresh zobno pasto ingver in limona ter re: bombažno brisačko. Drugouvrščena sta Maša Kastelic & Akim Pekunov, ki sta postala bronasta na svetovnem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov na Portugalskem, in prejmeta re:charge naravni dezodorant, re:touch BIO trdo milo pšenični kalčki in ognjič, re:vitalize gel za prhanje 2 v 1 in re: naravno lufa gobico. Tretjeuvrščena je Iva Senica, ena tistih plesalk, na katere je koreograf in pedagog Matevž Česen izjemno ponosen, in prejme re:charge naravni dezodorant, re:touch BIO trdo piling milo ingver in mandlji in re: naravno lufa gobico! Pet srečnih izžrebanih, ki bo prejelo re: hiško delim sre:čo s svetlobno LED verigo in re:charge naravni dezodorant, pa je: Ksenija Sever, Urša Jaklič, Nina Svilar, Francka Štampohar, in Leon Cafnik. Čestitke vsem. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @re.bioskincare. ‘Sharing is caring!’

Glasuj in si pridobi nagrado