Kdo bo naj Sivkin Dotik plesni ustvarjalec/ustvarjalka?

Glasujte in si priplešite izdelek naravne kozmetike Sivkin dotik!

Glasujte za svojega favorita in si priplešite izdelek visoko kakovostne naravne kozmetike s Krasa.

Zadnje aktualno glasovanje je pred vami, tik preden zaključimo leto z našim tradicionalnim glasovanjem za naj plesne zvezde leta! Tokratne nagrade je za vas, dragi glasovalci in glasovalke, plesni ustvarjalci in ustvarjalke, prispevala blagovna znamka Sivkin Dotik s Krasa. “Kolekcija kozmetičnih izdelkov Sivkin Dotik je v največji možni meri naravna, saj ne uporabljamo umetnih konzervansov, po naravni poti, s parno destilacijo pa sta pridobljeni tudi osnovni sestavini eterično olje sivke in rožna voda (hidrolat). Ob tem uporabljamo tudi druga naravno pridobljena eterična olja, od katerih vsako s svojimi sestavinami omogoča optimalno delovanje naših izdelkov. Izdelki blagovne znamke Sivkin Dotik nastajajo na tistem delu Krasa, kjer ljudje še vedno, morda celo vedno bolj, živijo v sožitju z naravo. Verjamemo, da so zato uporabnikom tako prijazni, kot je prijazen odnos kraških ljudi do narave, sredi katere živijo,” pravijo ustanovitelji in izdelovalci Sivkinega Dotika. Sedem srečnih izžrebancev bo prejelo izdelek Sivkin Dotik, seveda če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce/ustvarjalke. To so: Janja Lesar, Vesna Jevšenak & Nivedita Badve, Tanja Tajnik, Filippo Jorio, Lana Klemen, Tian Čehič, Matevž Česen, Jan Paveo & Žan Roj, Enej Eržen & Tara Por ter Iva Senica.

Nabor izdelkov Sivkin Dotik je raznovrsten in sedem srečnežev bo prejelo enega od njih.

Zmagovalec oziroma zmagovalka pa bo prejel/-a komplet štirih izdelkov Sivkin Dotik.

Negovalna hranljiva krema, hidrolat, eterično olje in dišeča sivkina vrečka čakajo zmagovalca.

Sivkin Dotik pa nagrajuje tudi drugouvrščenega/drugouvrščeno, in sicer s tremi izdelki. Glasujete lahko do ponedeljka, 23. 12., do 18.00!

Negovalna vlažilna krema, sivkina dišeča vrečka in milo za drugouvrščenega/drugouvrščeno

Zmagovalka prejšnjega glasovanja in naj Lepa Vida je Katja Vidmar, ki prejme darilni paket Lepa Vida z mlekom za telo in dvema dišečima miloma. Katja je koreografinja in plesalka, ki je začasno zapustila Slovenijo in se preselila v Belgijo, a njena predstava Življenje je vrednota, ki je nedvomno slovenska plesna uspešnica, bo še vedno potovala po Sloveniji in izven meja. Drugouvrščena pa je Klavdija Križ Potisk, ki prejme komplet treh mil Lepa Vida. Klavdija se lahko pohvali, da vrti mažoretno palico že 36 let in je zaslužna za razvoj ter promocijo te na nek način plesne umetnosti.

Čestitke zmagovalki minulega glasovanja Katji Vidmar (foto: Albert Podrekar) in drugouvrščeni Klavdiji Križ Potisk (foto: Lea Slapar).

Izžrebane glasovalke in prejemnice mila Lepa vida pa so: Marinka Bruner, Helena Golobič in Mija Jeršič. Čestitke zmagovalki, drugouvrščeni in izžrebanim. Vsi bodo nagrade prejeli v desetih dneh od dneva objave na našem portalu na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju!

Glasuj in si pridobi nagrado