Kdo bo naj Lepa Vida plesni ustvarjalec/ustvarjalka?

Glasuj in si pripleši milo Lepa Vida iz Piranskih solin!

Trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje, za katerega je nagrade prispevalo slovensko podjetje Piranske soline, ki proizvaja znamenito in edino morsko sol ter izdelke Lepa Vida.

Piranske soline je avtohtona slovenska blagovna znamka, ki temelji na več kot 700 let stari tradiciji pridobivanja naravne morske soli. Ime Lepa Vida sega v znani mit iz slovenskega ljudskega izročila. Blagovna znamka zajema naravne kozmetične izdelke za vsakdanjo nego. Trem glasovalcem bo žreb namenil tri odlična mila z listi verbene, če boste seveda glasovali za plesne ustvarjalce in ustvarjalke. Na seznamu so tokrat: Aljaž Škorjanec, Klavdija Križ Potisk, Tijuana Križman Hudernik, Tjaša Kmetec, Catarina de Meneses, Yaman Kelemet, Lukas Bareman, Nina Gerič & Gordana Grandošek, Katja Vidmar, Tim Babnik in Hugo Mbeng. Seveda zmagovalec/zmagovalka prejme nagrado, in sicer darilni paket Lepa Vida z mlekom za telo in dvema dišečima miloma.

Zmagovalca/zmagovalko čakajo mleko za telo in dve dišeči mili

Nagradili bomo tudi drugouvrščenega/drugouvrščeno, in sicer s kompletom treh mil Lepa Vida. Priplešite si izdelek, ki je znan pod sloganom Sol je morje, ki ni moglo nazaj na nebo. Glasujete lahko do ponedeljka, 2. decembra, do 18.00!

Drugouvrščeni/drugouvrščena si bo priplesal-a tri dišeča mila Lepa Vida!

Zmagovalka prejšnjega glasovanja in najbolj magnezijeva plesalka je Burja Podlesnik in bo prejela dve steklenički za vodo, dve rutki in dva paketa magnezija Diasporal direct. Vivalis pa nagrajuje tudi drugouvrščeno Veroniko Valdes, in sicer s stekleničko, rutko in enim paketom magnezija Diasporal direct.

Čestitke zmagovalki Burji Podlesnik in drugouvrščeni Veroniki Valdes! (Foto: Špela Bergant)

Prejemniki nagrad minulega glasovanja, ki jim podjetje Vivalis podarja osem nagrad, in sicer stekleničke za vodo, rutke in škatlice magnezija Diasporal direct, so: Mojca Kodelja, Marjan Kozar, Katja Založnik, Anja Kolenc, Paskal Vertačnik, Franci Hliš, Jelena Peulič in Andreja Sovinek. Čestitamo zmagovalki, drugouvrščeni in vsem prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli s priporočeno pošiljko v desetih dneh od objave na našem portalu na naslove, ki so jih napisali ob glasovanju.

Glasuj in si pridobi nagrado