Kdo bo naj Beautanicals plesni ustvarjalec/ustvarjalka?

Odločitev je v vaših rokah! Glasujte in si priplešite naravno milo iz kolekcije Beautanicals podjetja Oriflame!

Priplesali smo v novembrski mesec in vabim vas k novemu glasovanju za naj Beautanicals plesnega ustvarjalca/ustvarjalko. Šest srečnih izžrebanih bo prejelo naravno milo iz najnovejše kolekcije podjetja Oriflame. Nova linija Beautanicals, ki jo navdihujejo čisti naravni viri Skandinavije in je bila razvita na osnovi znanja švedske farmacije, ponuja premišljene in učinkovite izdelke za nego telesa in las v skladu z vsemi temi trendi. Vsi izdelki so registrirani pri The Vegan Society (Vegansko združenje), formulirani brez parabenov in silikonov, biorazgradljivi in dermatološko preizkušeni.

Šest izžrebanih bo prejelo nežno odišavljeno rastlinsko milo, ki je skrbno zasnovano za čiščenje in poživitev kože. Vsebuje osem esencialnih mineralov, ki črpajo navdih iz skandinavskih voda in naravni izvleček kovačnika

Tokratni seznam plesnih ustvarjalcev sestavlja, kot vedno, različna paleta plesnih stilov. Klikajte za: Jureta Berganta & Niko Burazer, Aljaža Škorjanca, Petro Vešligaj, Bena Novaka, Fiono Johnson, MTP (Matevža Česna, Tiana Čehiča in Petro Ravbar), Jako Vrevca Žlajpaho & Loti Marinko, Alexa Belaja & Rubi Marinko Pocajt, Marka Kotnika & Julijo Markovič Halik in Taro Por & Eneja Eržena.

Naravna kolekcija Beautanicals

Oriflame nagrajuje zmagovalca s paketom izdelkov linije Beautanicals, v katerem bodo milo, gel za prhanje, gobica, balzam in krema za roke. Drugouvrščeni bo prejel milo, gel za prhanje in gobico; tretjeuvrščeni pa milo in gel za prhanje. Za svojega favorita/favoritko lahko glasujete do ponedeljka, 23. novembra 2020, do 18.00! Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja. Mandljev namaz Tereza’s Choice prejmejo: Danica Kardum, Tanja Ahčin, Urška Erjavec, Dijana Džamastagič, Nikolina Mencin in Peter Brunner.

Čestitke zmagovalki, Lari Nedeljkovič (foto: Marko Mesec), in drugo- ter tretjeuvrščenim, Maši Kastelic in Akimu Pekunovu ter Neži Colja in Stefanu Chiariju.

Za naj roza plesno ustvarjalko pa ste določili Laro Nedeljkovič, odlično športno plesalko v kategoriji para ples, ki je svoji karieri dodala še piko na i, je namreč diplomantka upravnih ved. Lara prejme vse tri kuharske knjige Zdravo, Tereza! avtorice Tereze Poljanič in mandljev namaz Tereza’s Choice. Druga sta Akim Pekunov in Maša Kastelic, ki sta zastopala slovenske barve na evropskem prvenstvu v kombinaciji in zasedla osmo mesto; tekmovanje je bilo organizirano po dolgem premoru zaradi korone na Danskem; Akim in Maša pa sta postala še državna prvaka v latinu v začetku oktobra. Prejela bosta  drugo in tretjo knjigo Zdravo, Tereza! in mandljev namaz. Tretjeuvrščena Neža Colja in Stefan Chiari, ki sta se med prvimi plesalci latina in standarda podala na plesno tekmovanje po koroni in navdušila z uvrstitvami v sosednji Italiji, na državnem v latinu pa sta zasedla tretje mesto, pa prejmeta tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! in mandljev namaz Tereza’s Choice. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščenima in tretjeuvrščenima. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado