Kdo bo naj avgustovski plesni ustvarjalec? Glasuj in si pripleši nagrado Kamena duga!

Do konca avgusta glasujete za naj avgustovskega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in šest izžrebanih bo prejelo nagrado Kamena duga!

Novo glasovanje je tukaj in izbirate, kdo bo naj avgustovski plesni ustvarjalec oziroma ustvarjalka. Klik na glasovanje vam prinese možnost nagrade, ki jo tokrat šestim izbranim podarja podjetje Kamena duga iz Zagreba. Glasujete lahko do četrtka, 31. avgusta do 18.00 in to večkrat na dan!

Šest praktičnih nagrad čaka šest izžrebanih!

Nominirani pa so: Eva Hlebec, Petra Ravbar, Luka Žiher, Urša Urbančič, Aljaž Škorjanec & Janette Manrara Škorjanec, Karin Sušec & Maša Kočevar, Nataša Tovirac, Iza Fašun, Nastija Fijolič & Amir Alibabič in Lara Nedeljkovič.

Kamena duga nagrajuje prve tri na stopničkah z lepimi nagradami, med katerimi so tudi krasni poletni natikači.

Nagrade za prve tri na stopničkah podarja Kamena duga iz Zagreba

Poglejmo še razplet na stopničkah, ki je bil tokrat res zelo tesen. Za 1 glas ( a z enakim številom procentov) je zmagala Stella Tozon. Krasna mladenka, ki je na letošnjem poletnem seminarju MTP sodelovala v t. i. ‘battlu’ plesalcev in se uvrstila v polfinale ter zasedla drugo mesto in v improvizaciji pokazala ves napredek tega leta. Drugouvrščena je Bina Podjed; drobno plesno bitje, ki pa s svojo prezenco, tehniko in energijo zavzame celoten prostor, kot na primer na seminarju MTP. Tretja pa Liana Mali, ki je s svojo prezenco na poletnem seminarju MTP prevzela in zavzela marsikateri pogled. Vse tri prejmejo granolo in proteinsko ploščico Amafood.

Zmagovalka prejšnjega glasovanja je Stella Tozon, druga Bina Podjed, tretja pa Liana Mali (foto: Tija Ažman). Čestitke!

Prav tako je nagrajenih pet srečnežev: Ksenija Sever, Žana Bučič, Sara Bajcer, Lucija Danilov in Marjan Nikolovski. Čestitke vsem. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @amafood. ‘Sharing is caring,’ pravijo!

Glasuj in si pridobi nagrado