Izberite najbolj Noémie plesnega ustvarjalca ali ustvarjalko

Please select a featured image for your post

V prvem aktualnem glasovanjem v novem letu vam sponzor naše rubrike blagovna znamka Noémie Cosmetics podarja piling za nego obraza. Noémie Cosmetics je ekskluzivna vrhunska francoska kozmetika, ki glede kakovosti ne pristaja na kompromise. Z uporabo napredne tehnologije so strokovnjaki Noémie Cosmetics v laboratorijih na inovativen način uspeli povečati učinkovitost najboljših aktivnih sestavin naravnega izvora.

Nagradili bomo pet glasovalcev, ki bodo glasovali za naslednje predloge: Maša Štucin & Laura Višnar, Katjuša Kovačič, Anja & Matej Pritekelj, Nina Noč & Luka Žiher, Kjara’s Dance Project, I-On, Dušan Vodlan, Rosana Hribar & Gregor Luštek. Zmagovalec bo prejel mleko, tonik, kremo in piling Noémie. Glasujete lahko do ponedeljka, 2.2. 2015, do 18.00.

Poglejmo še nagrajence in zmagovalce prejšnjega glasovanja, v katerem smo izbirali Naj plesne zvezde leta 2014. Za Naj plesalca ste izbrali Jana Ravnika, za Naj plesalko Patricijo Crnkovič in za Naj par Andraža Gruljo in Hano Huč. Vsi bodo prejeli atraktiven nahrbtnik oziroma torbo iz kolekcije Giordani Gold kozmetike Oriflame. Nahrbtnik so si priplesali tudi glasovalci: Grega Božič, Helena Golobič, Bernarda Podlesnik, Vesna Vrhovski in Maja Ozek.

Naj plesni dogodek leta 2014 je bil po vašem izboru spot Lep je dan, ki je nastal v okviru roza oktobra, meseca boja proti raku dojk, v koreografiji Matevža Česna, režiji Žige Zupančiča, plesalcev Bolera in članic združenja Europa Donna. Zmagovalec prejme zapestnico OPS! Pet glasovalcev si je priplesalo atraktivno Cruciani zapestnico, to pa so: Branka Lamovšek, Danica Siftar, Vesna Židan, Ana Dovč in Miša Stopar.

Zmagovalni koreograf je postal Matevž Česen, ki si je s Čudežem življenja priplesal tudi naslov najboljše lanske koreografije. Prejel bo kolekcijo izdelkov Kozmetike Afrodita. Pet glasovalcev – Mojca Podržaj, Slavko Mlakar, Zlatko Hrženjak, Matjaž Florjanc in Matjaž Plošinjak – pa bo prejelo darilni paket Mineral Water.

Atelje Dobrovoljc bo z bonom v višini 30 evrov nagradil Naj bodočo plesno zvezdo, to je plesni par Ivan Jarnec in Ana Ekart. Petim pa je klik prinesel atraktivno broško Ateljeja Dobrovoljc: Katja Savodnik, Vesna Vidmar, Stanko Kovačec,Tomaž Bizjak in Lara Turšič. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad, ki jih bo prinesel poštar na naslove, ki ste jih dopisali ob glasovanju.