Izberi orientalski plesni stil

Please select a featured image for your post

Vabimo vas v svet orientalskega plesa, orientalskih plesalk in seveda h glasovanju. Alja Shaar in Manca Pavli sta plesalki, ki vsaka s svojim plesnim stilom, navdušujeta občinstvo. Alja se največ ukvarja s plesom Raks Sharqi, ki je klasični egipčanski ples, ki se je razvil iz plesnega stila Baladi kot  mešanica  z elementi zahodnih plesnih stilov. Manca pa je zapisana Tribal Fusionu, stolu, ki se je v 21. stoletju razvil v ZDA iz korenin orientalskega plesa z močnimi vplivi flamenca, indijskega in ostalih plesov.
Oba plesna stila sta atraktivna, vi pa glasujte za tistega, ki vas še posebej navdušuje.

Za svoj trud boste seveda nagrajeni, in sicer vam Podjetje Medicopharmacia iz Ljubljane, ki je v Sloveniji distributer svetovno znanih kozmetičnih blagovnih znamk Clinique, Estée Lauder in Donna Karan poklanja pet paketov dekorativne kozmetike Estée Lauder. Kozmetična hiša Estée Lauder  je bila ustanovljena  l. 1946 in danes po celem svetu predstavlja simbol elegance, luksuza in superiorne kvalitete. Za bližajoči praznični čas obdarovanj lahko v izbranih parfumerijah kupite očarljive darilne komplete izdelkov Estée Lauder, kateri bodo obdarjencem  narisali nasmeh na obrazu in prebudili iskrice v očeh. 

Objavljamo še nagrajenke iz prejšnjega in predprejšnjega glasovanja.
Kremo proti celulitu Akys, ki jo zastopa podjetje Bizjan&Co prejmejo:
Polona Jaušnik iz Maribora, Lidija Drakskobler iz Bovca, Laura Wanek iz Nove Gorice, Irena Rugel iz Ljubljane, Simona Terček iz Brezovice.

Pet paketov kozmetike Clinique,
ki jo zastopa podjetje Medicopharmacia pa prejmejo:
Andreja Klinar iz Ljubljane, Nataša Subotič iz Škofij, Andreja Ban iz Radovljice, Petra Medvešek iz Trbovelj, Ivanka Modic iz Rakeka.
Čestitamo nagrajenkam, ki bodo darila prejela po pošti.