Izberi naj koreografa

Please select a featured image for your post

Priplešite si atraktivno nagrado, in sicer tako, da glasujete za koreografinjo Mimi Marčac Mirčeta iz PŠ Urška ali pa koreografa Mitjo Popovskega iz PŠ Kazina. Oba sta stara koreografska mačka slovenske plesne scene. Vsak po svoje inovativna, z lastnim plesnim izrazom prepoznavnim na slovenski in mednarodni plesni sceni. Mimi so všeč plesne pravljice, iz katerih vedno naredi atraktivno koreografsko pripoved, Mitja, ki ga plesalci kličejo tudi Mitko, pa zadnje čase razmišlja o ljudeh in svetu, ki drvi v pogubo.
Ne glede na to, ali se boste odločili za žensko ali moško koreografsko izpoved, si lahko priplešete atraktivno nagrado, ki vam jo podarja podjetje Ski&Sea d.o.o. Izbirate lahko med enodnevnim uživanjem na snežnih saneh ali enodnevno vožnjo s štirikolesnikom.
Podjetje Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozil in dodatne opreme.
Že vrsto let se  ukvarja tako s prodajo kot izposojo vrhunskih blagovnih znamk proizvajalca BRP, kot so motorne sani Ski – Doo in Lynx, štirikolesniki Can-Am,  vodni skuterji ter jet-gliserji Sea-Doo, izvenkrmni motorji Evinrude  ter vozila Spyder Roadster na področju Slovenije ter tudi ostalih držav (Hrvaške, BIH, Srbije, Makedonije, Črne gore, Kosova in Albanije.)
Podjetje Ski & Sea d.o.o. je eno od najhitreje rastočih ter najuspešnejših podjetij, ki se lahko pohvali z mnogimi izjemnimi dosežki in nagradami, prejetimi s strani BRP (Bombardier Recreational Products) skozi vsa leta delovanja.
Ena od njih je vsekakor nagrada za najboljšega distributerja leta 2009 na programu Can-am, ki jo je podjetje Ski & Sea d.o.o. z veseljem prevzelo iz rok Chrisa Dawsona (VICE President BRP in BRP General Manager BRP International Division) pred 900 distributerji ter prodajalci iz celega sveta.
Poleg rekreativnih vozil je podjetje Ski&Sea tudi generalni uvoznik in serviser avtomobilov Cadillac, Corvette in Hummer.
Vabljeni, da glasujete za Mimi Marčac Mirčeta ali za Mitjo Popovskega do 4. marca 2010 do 15.00.

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli rdečilo v obliki gela Jelly Pong Pong salona Alexhairbodyline.
Mojca Marinšek, Ljubljana
Katarina Terner, Šmarje Sap
Mojca Bajc, Ljubljana
Mateja Smola Kočevje
Jožica Vinter, Ljubljana
Nagrajence prosimo, da darilo prevzamejo osebno, ob predložitvi osebenga dokumenta, do 1.3.2010 v salonu Alexhairbodyline v pasaži Maximarketa v Ljubljani. Zmagal je ples ob drogu, ki ga v PK Rolly promovira Aracely Angulo.