Go Pink! Glasuj za naj roza plesnega ustvarjalca/ustvarjalko!

V roza glasovanju si lahko priplešeš roza obesek Go Pink by MonyDesign!

Go Pink! Oktober je vsako leto v znamenju roza barve in s tem oznanjamo mesec boja proti raku dojk, najpogostejšemu malignemu obolenju žensk v razvitem svetu. V mesecu oktobru po številnih državah sveta tečejo različne akcije ozaveščanja, katerih skupni namen je opozoriti na bolezen, pomen pravočasnega odkrivanja in učinkovitega zdravljenja ter nenazadnje podpora vsem tistim, ki se jih je bolezen že dotaknila. Med njimi sem tudi sama, zato je aktualno glasovanje, kot vedno oktobra, v roza odtenkih. Zelo sem vesela, da tokrat sodelujem s slovensko oblikovalko nakita Moniko Jenkole, ki prihaja iz Tržiča, izdeluje pa nakit iz žice pod blagovno znamko MonyDesign. Njene kreacije si lahko ogledate tukaj: https://www.facebook.com/MonyDesign-182055852613062

Šest obeskov Go Pink! za šest izžrebanih glasovalcev

Prav posebej je za vas, ki boste glasovali, oblikovala obeske Go Pink. Šest srečnežev jih bo prejelo. Prav tako MonyDesign nagrajuje zmagovalca, drugouvrščenega in tretjeuvrščenega z odličnimi kompleti ogrlice in zapestnice (ter prstana za prvo mesto); seveda bodo tudi obesek Go Pink prejeli vsi trije na stopničkah.

Prekrasni trije kompleti za prve tri na stopničkah by MonyDesign

Tokratni nabor glasovalcev se sestoji iz naslednjih plesnih imen: Maša Kastelic in Akim Pekunov, Lovro Zajc, Tijuana Križman Hudernik, Nina Noč, Albert Podrekar in Katja Vidmar, Neža Banovec, Maša Kagao Knez, Mirjam Podobnik in Ian Hotko. Glasuješ lahko večkrat na dan do 31. 10. do 18.00! Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja. Šest srečnežev, ki jim bo pripadel trak za lase oziroma nakupovalna torba Tereza’s Choice, je: Urška Vidmar, Miro Sotlar, Lana Stibilj, Ivica Podgoršek, Martina Čučilovič in Lidija Balantič.

Zmagovalka Alice Stojko Saliu s skupino Hip Hop Never Stop, drugouvrščena Domen Krapež in Nataša Karabey (foto: Tomasz Reidl) ter tretjeuvrščena Andrej Marolt in Nina Vrhovnik Marolt

Zmagovalka prejšnjega glasovanja pa je Alice Stojko Saliu, ki je s skupino Hip Hop Never Stop in koreografinjo Brigito Kuštrin, ki skupino tudi vodi, skreirala atraktiven video Never Stop, v katerem nastopajo samo odrasle plesalke. Alice prejme drugo in tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! avtorice Tereze Poljanič, nakupovalno vrečko in pajkice ČarmanŠport. Drugo mesto sta zasedla Domen Krapež in Nataša Karabey, ki sta osvojila prvo mesto med profesionalci v kategoriji standardnih plesov, in Domen je tako postal prvi Slovenec s tem nazivom. Prejela bosta tretjo kuharsko knjigo, pajkice in nakupovalno vrečko. Andrej Marolt in Nina Vrhovnik Marolt pa sta zasedla tretje mesto ter prejmeta tretjo knjigo in nakupovalno vrečko Tereza’s Choice za svoj dosežek odlično 6. mesto na svetovnem prvenstvu v latinu v kategoriji seniorji I. Čestitke vsem na stopničkah in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete, pa čeprav bo treba iti na pošto!

Glasuj in si pridobi nagrado