Go Pink! Glasuj in si pripleši nagrado MTP v roza barvi!

Oktober je tradicionalno obarvan v roza in tudi naš portal se pridružuje aktivnostim ob mesecu boja proti raku dojk! Glasujte za naj roza plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si priplešite nakupovalno vrečko MTP!

Oktober je mesec, ki se vsako leto obarva roza. Mesec osveščanja o raku dojk, opozarjanje na pomen zdravega načina življenja, zgodnjega odkrivanja bolezni in odgovornosti do svojega zdravja. Letošnja akcija združenja Europa Donna ima slogan Najboljši prijateljici potipaj po zdravju. In tudi naš portal se od svojega obstoja v rubriki Pripleši si nagrado odene v roza. Tokrat je nagrade prispeval trio MTP – Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar. Njihov poletni seminar je bil letos v pink znamenju in tako smo združili moči za oktobrsko glasovanje. Vsi trije plesni ustvarjalci pa so bili pred časom del projekta Lep je dan s katerim smo skupaj zaznamovali roza oktober. Osmim izžrebanim glasovalcem bo MTP podaril nakupovalno vrečko.

Petra Ravbar se veseli oktobrskega glasovanja. (Foto: Tija Ažman)

Če boste seveda glasovali in klikali za nominirane plesne ustvarjalce. Na oktobrskem seznamu so: Leja Messec, Manca Langus, Tjaša Novak, Miha Poznič, Katja Vidmar, Natja & Marko Orehek, Tjaša Kmetec & Kenta Yamamoto, Jana Kovač Valdes, Valentina Turcu & Edward Clug, Matic Štukelj & Dominik Strusa in Urša Perčič.

MTP podarja zmagovalcu pulover s kapuco, majico, nogavičke in nakupovalno vrečko; drugouvrščeni prejme majico, vrečko in nogavičke, tretjeuvrščeni pa majico in nakupovalno vrečko. (Foto: Tija Ažman)

Glasujete lahko do 31. oktobra do 18.00, in to večkrat na dan. Nagrade MTP prejmejo zmagovalec, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni. Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, ko ste izbirali najbolj prikupen par plesne scene. Zmagovalni par je Neža Colja & Stefan Chiari, mlada in ambiciozna plesalca, ki svojo ljubezen razdajata tudi na plesišču in podajata nova znanja v lastni plesni šoli v Italiji; pozitivna naravnanost Italijana in Slovenke bo obrodila sadove (foto: Instagram). Prejme trdo milo, magnezijevo kremo, pršilo proti komarjem in klopom, kremo za stopala, kremo za roke in maslo za telo Zeliščnega posestva Cvetka. Drugouvrščena sta Liana Mali & Tian Ćehić, sveža zaljubljenca, ki delita plesno-koreografski parket v Boleru. Prejmeta magnezijevo kremo, kremo za stopala, kremo za roke, trdo milo in pršilo proti komarjem in klopom. Na tretje mesto sta priplesala Tina Božič & Jaka Nardin, par, ki deluje na polju hip-hopa, joge, housea in vrtenja glasbe; z dvema otrokoma plujeta skozi življenje plesa in ljubezni. Prejmeta magnezijevo kremo, kremo za roke, kremo za stopala in pršilo proti klopom in komarjem.

Zmagovalca minulega glasovanja sta Neža Colja & Stefan Chiari, drugo mesto sta si priplesala Liana Mali & Tian Ćehić, tretje pa sta zasedla Tina Božič & Jaka Nardin. Čestitke!

Nagrajenci, ki prejmejo magnezijevo kremo Zeliščnega posestva Cvetka, pa so: Nika Krstić, Matic Ravnik, Mišela Bogič, Mateja Šega in Ingrid Čamas. Čestitke vsem. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @cvetka_zeliscno_posestvo. ‘Sharing is caring!’

Glasuj in si pridobi nagrado