Glasujte za naj plesno- ljubezenski par!

Glasujte in si priplešite Love Nature čistilni tonik Oriflame.

Pozdravljeni v našem novem glasovanju, ki bo trajalo do ponedeljka, 7. junija, do 18.00. Z nami je tokrat švedsko kozmetično podjetje Oriflame, ki podarja nagrade glasovalcem in prvim trem plesno-ljubezenskim parom.

Pet srečnih glasovalcev prejme čistilni tonik Love Nature.

Pet glasovalcev, ki bodo izžrebani, bo prejelo Love Nature čistilni tonik. Seznam tretjega ‘paketa’ nominiranih plesno-ljubezenskih parov pa je: Sergiu Moga & Tanja Baronik, Jan Trninič & Nuša Urnaut, Gordana Grandošek Whiddon & Trent Whiddon, Miljan Nojič & Ana Jurenec, Fredi Novak & Daniela Škofic Novak, Andrej Škufca & Melinda, Mirjam Kerpan Izak & Matjaž Izak, Žigan Krajnčan & Kristýna Šajtošová, Cristian & Branka Popovici, Mojca & Igor Razinger in Yaman Kelemet & Matteo Moretto. Zmagovalni par bo prejel darilni set z malinami in meto, par, ki se bo uvrstil na 2. mesto, prejme darilni set z aloe vero, nagrada za 3. mesto pa je avokadovo olje za kožo in lase & čistilni tonik.

Nagrade za prve tri pare

Poglejmo prejemnike desetih nagrad, ki jih podarja Zavarovalnica Triglav, in sicer pet zobnih ščetk in pet sončnih očal prejmejo: Kristina Pavlič, Franka Zega, Franc Vrankar, Klavdija Stupar, Irena Majnik, Mica Mileška Lukaroška, Majda Olipuh, Marinka Bruner, Drago Ulčnik in Mojca Adamlje.

Zmagovalca zakonca Natja in Marko Orehek (foto: Marko Mesec), drugouvrščena Milana Chekanova in Iliya Dobrev ter tretja Janja Lesar in Krzystof Hulboy. Čestitke vsem!

Najbolj simpatičen par slovenske baletno-plesne scene pa sta zakonca Orehek. Natja in Marko se bosta razveselila ležalnika in dišave za dom, ki ju podarja Zavarovalnica Triglav. Drugouvrščena Milana Chekanova in Iliya Dobrev prejmeta buff (večnamensko ruto) in nosilec DRAJV za avto. Janja Lesar in Krzystof Hulboj, ki sta si priplesala tretje mesto, pa zobno ščetko in dežnik s kljuko. Čestitke vsem trem na ‘stopničkah’ in prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado