Glasujte za naj plesni nastop!

Kdo je pustil vtis in kdo bo zmagovalec glasovanja, odločate vi, bralci in bralke. Nagradimo vas z lakom za nohte Jessica podjetja Bizjan&Co!

Plesni trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje, v katerem lahko glasujete za naj plesni nastop. In pet srečnih izžrebanih si bo priplesalo ekskluzivni lak za nohte Jessica, katere ekskluzivni uvoznik je podjetje Bizjan&Co.

Pet zanimivih in posebnih lakov za nohte čaka pet srečnih izžrebancev.

V aktualnem glasovanju so nominiran: MN Dance Company, Neža Pele, Ana Pandur Predin, Ana Ekart, Katja Čuk, Miha Žerjav, izr. prof. dr. Svebor Sečak, Lea Orož, Petja Zoja Žabjek, Aljaž Škorjanec in Ajda Pogelšek. Seveda podjetje Bizjan&Co nagrajuje zmagovalca s toaletno torbico Jessica, štirimi laki za nohte in nadlakom; drugouvrščeni prejme toaletno torbico, dva laka za nohte in nadlak, tretjeuvrščeni pa dva laka za nohte in nadlak. Glasovanje traja do ponedeljka, 25. 4. 2022, do 18.00.

Atraktivne nagrade za prve tri na stopničkah prihajajo iz podjetja Bizjan&Co.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, v katerem smo izbirali naj mladega plesnega ustvarjalca. Za zmagovalko ste določili Mijo Razboršek, ki je na tekmovanju Opus 1 – plesna miniatura odplesala točko z naslovom KI= Krpasta Izpoved in si priplesala zlato priznanje v kategoriji XS pod mentorskim vodstvom Špele Medved. Drugo mesto je zasedel par Nuša Jerman & Tisa Trefalt, ki je slavil v kategoriji XS duet s točko Skupaj na razen pod mentorskim vodstvom Goge Stefanovič Erjavec na državnem tekmovanju Opus 1 – plesna miniatura; tretja pa je Luvia Mirič Kamšek, prejemnica priznanja mladih kritikov za točko Ne obupam na državnem tekmovanju Opus 1 – plesna miniatura, ki je nastala pod mentorskim vodstvom Jane Kovač Valdes v kategoriji solo XXS. Vsa plešoča dekleta prejmejo nagrade Kamena duga, in sicer komplet atraktivnih dodatkov za lase.

Mija Razboršek, Nuša Jerman in Tisa Trefalt ter Luvia Mirič Kamšek so nagrajenke prejšnjega glasovanja (foto: Anka Simončič).

Poglejmo še, kdo prejme nagrado od srečnih glasovalcev: Maruša Globačnik, Klara Titan, Iskra Slapnik, Maja Garvas in Vesna Lupše. Čestitke vsem prejemnicam nagrad, zmagovalki, drugouvrščenima in tretjeuvrščeni, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave.

Glasuj in si pridobi nagrado