Glasujte za naj mladega plesalca ali plesalko! In nagrada Kamene duge je lahko vaša!

Glasujte in si priplešite nagrado Kamena duga; glasovanje traja do ponedeljka, 4. 4. 2022, do 18.00.

Novo glasovanje je tokrat posvečeno mladim plesnim ustvarjalcem, ki so zabeležili odlične nastope v zadnjem času. Za nagrade bo poskrbelo podjetje iz Zagreba Kamena duga, ki bo nagradilo prve tri z atraktivnimi dodatki za lase. Pogled na spletno stran podjetja pa vas bo navdušil, saj Kamena duga nudi odlične modne dodatke, kot so nakit, rute, šali, hišni dodatki. Link tukaj: https://kameninakit.com/ Nominirani so: Ian Hotko, Luvia Mirič Kamšek, Vid Vogrin, Ela Narat, Varja Golec Horvat, Nuša Jerman & Tisa Trefalt, Mija Razboršek, Ines Krmelj, Mina Lenardič, Mia Lovrenčak in Filip Likić.

Lepe nagrade za prve tri na stopničkah

Seveda pa ne boste brez nagrade ostali tudi nekateri, ki boste glasovali za plešočo mladino. Pet srečnih glasovalcev bo izžrebanih in nagrajenih z nagrado Kamena duga. Glasovanje traja do ponedeljka, 4. 4. 2022, do 18.00!

Nagrade za pet srečnih glasovalcev

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja. Zmagovalka je enajstletna Alisa Rebol, prejemnica 2. nagrade in srebrne plakete baletnega tekmovanja Baltek v kategoriji plesalke I.a, oba naslova je prejela kot edina predstavnica glasbene šole, ki jo obiskuje v Radljah ob Dravi pod mentorskim in pedagoškim vodstvom Galine Čajke Kuhar. Drugo mesto sta zasedla Kenta Yamamoto & Nina Noč, ki sta zaplesala Romea in Julijo na premieri ljubljanskega baleta v svojem prepoznavnem brezhibnem stilu. Tretje mesto pa Tadeja Erzin Potočnik, ki je s soplesalcem Damirjem Halužanom trendseterka plesnega stila ProAm in se je vrnila iz Ajmana s tekmovanja Crown Cup z odličnimi rezultati. Čestitke vsem na stopničkah, ki prejmejo nagrade spletne trgovine www.svet-nogavic.si.

Alisa Rebol (foto: Tiberiu Marta), Kenta Yamamoto in Nina Noč (foto: Darja Štravs Tisu) ter Tadeja Erzin Potočnik (foto: osebni arhiv) so nagrajenci prejšnjega glasovanja.

Poglejmo še, kdo prejme nagrado od srečnih glasovalcev. To so: Rebeka Drnovšek, Anja Žitnik, Karmen Murovec, Patricija Žavcer in Katarina Perhoc. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščenima in tretjeuvrščeni, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave.

Glasuj in si pridobi nagrado