Glasuješ za plesalce in si priplešeš atraktivne poletne natikače Kamena duga!

Glasuj do 8. avgusta, saj pet krasnih natikačev čaka nove lastnike!

Novo glasovanje je tukaj in zdaj. Podjetje Kamena duga iz Zagreba je prispevalo prekrasne nagrade za glasovalce, in sicer bo petim izžrebanim podarilo poletne natikače iz rafije.

Pet parov poletnih natikačev Kamena duga za pet izžrebanih glasovalcev

Seveda je treba glasovati za nominirane plesalce in plesalke. In ti so: Tilen Grašič, Michal Rynia & Nastja Bremec Rynia, Danaja Ažman, Ana Vodišek, Matic Marolt & Lana Vrtačnik, Tjaša Dobravec, Kaja Vidič, Alja Sedonja, Assija Sultanova in Sonja Jež. Kamena duga nagrajuje zmagovalca oz. zmagovalko, drugouvrščenega/drugouvrščeno in tretjeuvrščenega/tretjeuvrščeno s poletnimi natikači in nakitom, ki je njihov zaščitni znak. Vso njihovo ponudbo si lahko ogledate tukaj: https://kameninakit.com/ Vaše klike zbiramo do ponedeljka, 8. avgusta, do 18.00!

Nagrajenci prejmejo poleg natikačev še nakit Kamena duga.

Kako pa kaže razplet prejšnjega glasovanja, za katero so nagrade prispevala Zelišča Cvetka. Zmaga gre v roke Daši Janičijevič, študentki Akademije za ples, ki je spretno koreografirala zaključno točko produkcije Eksotične rajske ptice. Drugouvrščeni sta Klara Klun & Naomi Uma Zorman, ki sta znova navdušili žirijo tekmovanja Mlada plesna zvezda in sta prejemnici nagrade za izjemno dovršenih 30 sekund iz njunega videa BITi/BEat v kategoriji sodobni ples. Tretjeuvrščena je Sara Tovšak, prejemnica priznanja mlada plesna zvezda, ki ga podeljuje Akademija za ples. Vse prejmejo izdelke iz kolekcije Aloha Hawaii!

Zmagovalka minulega glasovanja je Daša Janičijevič, drugouvrščeni sta Klara Klun & Naomi Uma Zorman, tretjeuvrščena pa Sara Tovšak. Čestitke!

Izžrebani glasovalci, ki prejmejo gel za tuširanje Aloha Hawaii, pa so: Zdenka Grubič, Filip Klančnik, Nina Štampohar, Monika Mravljak in Vesna Lupše. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščenima in tretjeuvrščeni, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da jih tudi prevzamejo, pa čeprav bo treba na pošto, če vas bo poštar zgrešil.

Glasuj in si pridobi nagrado