Glasuj za plesne ustvarjalce in si pripleši nogavičke Alma Ras!

Novo glasovanje za naj plesalca/plesalko prinaša nagrado petim izžrebanim glasovalcem, in sicer atraktivne nogavičke blagovne znamke Alma Ras!

Trije poletni tedni so odplesali in pred vami je novo glasovanje, ki ga oblikujemo skupaj z blagovno znamko Alma Ras. Njihov moto je Dotik, ki ga ljubim, in ustvarjalna ekipa blagovne znamke Alma Ras pravi: “Alma Ras vedno znova navdihuje ženske in situacije, v katerih se ženska znajde vsak dan, od zasanjanega pitja jutranje kave v svoji najljubši pižami ali priprave za službo do odhodov v neustavljivem in udobnem spodnjem perilu, ki bo poudarilo njeno ženstvenost. Po drugi strani pa moška blagovna znamka Manners poudarja prefinjen slog in značaj pravega moškega. Igrivi motivi na pižami in spodnjem perilu so razveselili tudi najmlajše, zato je znotraj blagovne znamke Alma Ras otrokom namenjena posebna linija AR Kids. Omenjene blagovne znamke so dostopne v maloprodajnih butikih Alma Ras in Manners, kupce večjih trgovskih verig in trgovskih centrov pa bo pozdravila blagovna znamka AR Family, ki jo odlikuje popolno razmerje med ceno in kakovostjo.” Njihovo ponudbo najdete na spletni strani: https://shop.alma-ras.si/ Pet glasovalcev pa bo nagrajenih z atraktivnimi nogavičkami Alma Ras.

Pet nogavičk Alma Ras za pet srečnežev glasovanja

Seveda pa je pogoj, da glasujete za tokratne nominirance, ki jih bo Alma Ras nagradila z darilnimi boni – zmagovalec glasovanja bo prejel bon v vrednosti 40 evrov, drugouvrščeni za 30 in tretjeuvrščeni bon za 20 evrov – in nogavičkami. Nominirani so: Maša Kagao Knez & Željko Božič, Matjaž Farič, Mojca Kasjak, Vesna Stojnič & Erato, Lucija Boruta & Nina Mavec Krenker, Luka Markus Štajer, Miha Podrepšek, Jure Kopušar & Sara Briški CirmanRaiven, Taja Holc & formacija C.O.R.E., Tara Bohak, Mina Radakovič & Davide Buffone in Jure Bergant. Glasujete lahko večkrat na dan, in sicer do petka, 30. septembra, do 18.00.

Zmagovalca, drugouvrščenega in tretjeuvrščenega čakajo darilni bon in nogavičke Alma Ras.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, za zmagovalko ste izbrali ŠIK Dance Collective oziroma ‘šikice’, ki so se zdaj že tradicionalno udeležile plesnih delavnic na Dunaju v okviru festivala ImPulsTanz in si nabrale novih znanj za prihajajočo sezono. Prejmejo drugo in tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza!, izdelke Tereza’s Choice in nakupovalno vrečko Parada plesa! Drugouvrščena Mojca Ussar, ki je skreirala nov projekt, imenovan Pot, in navdušila z izjemno inventivno koreografijo ter odličnim nastopom plesalk Galerije plesa bo prejela tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza!, nakupovalno torbo Parada plesa in izdelek Tereza’s Choice! Na tretje mesto se je uvrstil Dario Krajnjan, baletni plesalec, ki s koreografinjo Claudio Sovre uspešno opozarja nase; na tekmovanju TUTU in na tekmovanju Mia Čorak Slavenska, in bo prejel dva izdelka Tereza’s Choice in nakupovalno torbo Parada plesa! Pet glasovalcev, ki prejmejo Terezin izdelek, pa je: Mateja Kleneček, Matjaž Trantura, Danijela Bartol, Aljaž Verdev in Branka Škrlj.

ŠIK Dance Collective (foto: Saša Huzjak) je zmagovalec glasovanja, Mojca Ussar (foto: Saša Huzjak) se je uvrstila na drugo mesto in Dario Krajnjan (foto: Novkovič) na tretje. Čestitke vsem!

Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalni skupini, drugouvrščeni in tretjeuvrščenemu, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da jih tudi prevzamejo, pa čeprav bo treba na pošto, če vas bo poštar zgrešil.

Glasuj in si pridobi nagrado