Glasuj za najbolj Tereza’s Choice plesnega ustvarjalca/ustvarjalko!

Glasuj in si pripleši nagrado podjetja ČarmanŠport!

Priplesali smo v september in v novo glasovanje. Tokrat sta združili moči dve blagovni znamki, in sicer podjetje ČarmanŠport, ki ga vodita zakonca Ivo in Valerija Čarman, ter Tereza Poljanič z blagovno znamko Tereza’s Choice. ČarmanŠport je podjetje s sedežem v Škofji Loki, kjer nastajajo odlični slovenski izdelki športnega asortimana od kap, trenirk, pižam, pajkic do tekaških majic in naglavnih trakov. V njihovi trgovini v Škofji Loki najdete tudi trendovska oblačila za ženske, moške in otroke. Tereza Poljanič pa navdušuje s svojimi izdelki, kuharskimi knjigami in z zdravim pristopom do priprave in konzumiranja hrane. Šestim srečnim izžrebancem bo pripadel trak za lase oziroma nakupovalna torba z njeno oznako.

Naglavni trak oziroma nakupovalna vrečka Tereza’s Choice čaka šest srečnih izžrebancev.

Seveda morate glasovati za nominirane plesalce in plesalke, ki so: Tadeja Erzin Potočnik, Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva, Damir Halužan & Anna Mashchyts, Luka Žiher, Andrej Marolt & Nina Vrhovnik Marolt, Domen Krapež & Nataša Karabey, Alice Stojko Saliu, April Veselko, Gašper Rifelj & Maja Geršak, Matjaž Farič in Edward Clug. Zmagovalec prejme drugo in tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! avtorice Tereze Poljanič, nakupovalno vrečko in pajkice. Drugo mesto bomo nagradili s tretjo kuharsko knjigo, pajkicami in nakupovalno vrečko, tretje mesto pa s tretjo knjigo in nakupovalno vrečko Tereza’s Choice. Glasujete lahko večkrat na dan do četrtka, 30. septembra, do 18.00!

Kuharske knjige Zdravo, Tereza!, pajkice in nakupovalna vrečka Tereza’s Choice čakajo prve tri uvrščene.

Poglejmo še prejemnice nagrad prejšnjega glasovanja, in sicer bodo Stanka Magister, Katja Ložar, Sonja Kačar, Mateja Klaneček, Rebeka Drnovšek in Mira Pogačnik prejele izdelek iz atraktivne ponudbe našega prejšnjega pokrovitelja Kamena duga iz Zagreba. Za zmagovalki glasovanja pa ste določili Jano Kovač Valdes in njeno hčerko Veroniko Valdes, ki sta združili zamisli in letošnjo produkcijo oddelka za sodobni ples na KGB glede na okoliščine posneli v Cankarjevem domu; predvaja se na njihovem kanalu. Drugo mesto je pripadlo plesalkam Š.I.K. kolektiva v sestavi Nadja Spasovski, Vanja Kolanovč, Nika Zidar, Jasha Robnik in Anja Spasovski, ki so se skupaj s plesalko Mašo Čuček Bezjak udeležile letošnjih plesnih delavnic na ImPulsTanz festivalu na Dunaju; dekleta so bila navdušena, mi pa čakamo, kaj bodo pokazala konec septembra v lastni kreaciji. Tretja pa je Eva Jankovič, ki je skoraj vse poletje preživela v animaciji celjskih otrok v Hiši umetnosti Igen; za nagrado jo njen šef Igor Jelen Iggy pelje na izlet, kot vedno v neznano; že desetletja Eva samo pripravi potni list in se ob napovedani uri pojavi na napovedanem letališču; letos je bila to Nizozemska. Vse nagrajenke prejmejo nakit Kamene duge.

Prvouvrščeni Jana Kovač Valdes in Veronika Valdes, drugouvrščene plesalke Š.I.K. kolektiva ter tretjeuvrščena Eva Jankovič.

Čestitke vsem na stopničkah in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado