Glasuj za najbolj prikupen par in si pripleši magnezijevo kremo Zeliščnega posestva Cvetka!

Vabljeni h glasovanju, ki traja do 30. 9. do 18.00!

Novo glasovanje smo oblikovali v sodelovanju z Zeliščnim posestvom Cvetka in prinaša petim srečnim izžrebanim magnezijevo kremo. Ta krasen izdelek tima Cvetka je namenjen negi kože, kjer se pojavljajo bolečine v mišicah. Z dodatkom arnike in mete magnezijeva krema odlično deluje na mišične krče, napetost v mišicah in pospeši lokalno prekrvavitev v tkivu. Krema se v kožo hitro vpije in zaradi posebne lahke strukture prodre globoko v kožo ter hitro začne delovati. Sicer pa ima Zeliščno posestvo Cvetka v svojem programu različne izdelke, ki si jih lahko ogledate in seveda tudi kupite tukaj: https://zelisca-cvetka.si/

Pet magnezijevih krem za pet srečnih izžrebanih

Pogoj za prejem nagrade je glasovanje za tokratne nominirance. Izbiramo najbolj prikupen par plesne scene, saj ples ne povezuje ljudi samo v umetniškem izražanju na odru ali parketu, pač pa tudi v zasebnem življenju. Predlagani pari, ki delujejo tako na kot izven odra, so: Tina Božič & Jaka Nardin, Michal Rynia & Nastja Bremec Rynia, Neža Colja & Stefan Chiari, Tian Ćehić & Liana Mali, Jernej Bizjak & Fabio Liberti, Mina Radakovič & Davide Buffone, Jan Trninič & Bea Bartolomei, Tia Krašovec & Masayah, Roman Maček & Martina Smodiš, Nika Kljun & Sonny Pedersen, Yujin Muraishi & Chie Muraishi Kato. Seveda Zeliščno posestvo Cvetka nagrajuje zmagovalni par, drugo- in tretjeuvrščenega s paketom svojih odličnih izdelkov, med katerimi bo tudi magnezijeva krema.

Zmagovalni par prejme trdo milo, magnezijevo kremo, pršilo proti komarjem in klopom, kremo za stopala, kremo za roke in maslo za telo; drugouvrščeni magnezijevo kremo, kremo za stopala, kremo za roke, trdo milo in pršilo proti komarjem in klopom; tretjeuvrščeni pa magnezijevo kremo, kremo za roke, kremo za stopala in pršilo proti klopom in komarjem.

Poglejmo še rezultat prejšnjega glasovanja; za naj avgustovski plesni ustvarjalki ste izglasovali Mašo Kočevar & Karin Sušec, aktualni evropski prvakinji v parih med otroci hip-hop in članici TBA iz Šentjurja. Drugouvrščena je Eva Hlebec, 38-letna tekmovalka disko plesa, ki uživa in pleše s srcem ter dušo. Tretje mesto pa je zasedla Iza Fašun, dijakinja 3. letnika Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, ki je na poletnem seminarju DANC’S Piran 2023 uspešno nastopila v solističnih vlogah ob praznovanju 10. obletnice DBUS v portoroškem Avditoriju. Vse nagrajenke prejmejo nagrade Kamena duga iz Zagreba.

Zmagovalki minulega glasovanja sta Maša Kočevar in Karin Sušec, drugo mesto si je priplesala Eva Hlebec in tretje Iza Fašun (foto: Mirjana Šrot). Čestitke!

Prav tako prejme nagrado šest izžrebanih, in to so: Anja Divjak, Simona Semenič, Breda Košir, Petra Smrtnik Petrič, Tanja Vernik in Branka Škrlj. Čestitke vsem. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @kamenaduga. Sharing is caring!

 

Glasuj in si pridobi nagrado