Glasuj za najbolj mavričnega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko!

Glasuj večkrat na dan do 6. septembra do 18.00 in si pripleši izdelek, ki ga podarja Kamena duga!

Pozdravljamo vas v novem glasovanju. Tokrat izbiramo najbolj mavričnega plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko, to pa zato, ker je pokrovitelj glasovanja Kamena duga, podjetje iz Zagreba.

Čaka vas šest atraktivnih kosov nakita podjetja Kamena duga.

Šest srečnih izžrebanih bo prejelo izdelek iz njihove atraktivne ponudbe, vaša ‘naloga’ pa je, da s čim več kliki priplešete tudi prve tri uvrščene, ki bodo prav tako prejeli nagrade Kamena duga. Na predlagani lestvici so tokrat naslednji kreativci slovenskega plesa: Š.I.K. kolektiv v sestavi Jasha Robnik, Nadja Spasovki, Anja Spasovski, Vanja Kolanovič, Maša Čuček Bezjak in Nika Zidar; Veronika Valdes & Jana Kovač Valdes; Ana Mesec & Jakob Kapus; Lana Smolnikar; Urša Rupnik; Eva Jankovič; Neža Dapčevič; Lana Klemen; Nina Noč & Lukas Zuschlag. Zanje lahko glasujete do 6. septembra do 18.00!

Trije kompleti nagrad za prve tri uvrščene

Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja. Kozmetični izdelek Zeliščnega posestva Cvetka prejmejo: Saša Šveigl, Silva Končan, Nina Štampohar, Laura Volmajer, Kristina Pavlič in Katja Jevnikar.

Čestitke prvouvrščeni Eleni Nikolovski, drugouvrščenima, Žanu Roju in Monji Lorenčič, ter tretjeuvrščenima, Lii Končan in Sari Vogrin!

Za zmagovalko pa ste s kliki določili Eleno Nikolovsko, ki je ena tistih plesalk, ki nadaljuje šolanje v tujini; konkretno na akademiji v Linzu. Drugo mesto sta zasedla Žan Roj in Monja Lorenčič, ki sta se odločila za samostojno plesno pot in ustanovila lastno plesno šolo Tovarna plesa v Mariboru. Tretji po vrsti pa sta Lia Končan in Sara Vogrin, državni prvakinji v duetu jazz med starejšimi mladinci, varovanki Mimi Marčac Mirčete. Čestitke vsem na stopničkah in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado