Glasuj za najbolj magnezijevega plesnega ustvarjalca ali ustvarjalko!

Priplesi_nagrado_diasporal

Glasuj in si pripleši steklenico, rutko ali magnezij Diasporal podjetja Vivalis

Trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje. Tokratni pokrovitelj nagrad je podjetje Vivalis, ekskluzivni uvoznik in distributer najbolj kakovostnih, preizkušenih in učinkovitih izdelkov iz Nemčije. V podjetju Vivalis so imeli željo po osveščanju o pomembnosti kislinsko-bazičnega ravnovesja in so nato zamisel nadgrajevali z novimi mednarodno priznanimi blagovnimi znamkami. Vivalis podarja osem nagrad, in sicer stekleničke za vodo, rutke in škatlice magnezija Diasporal direct.

Seveda pa je nagrada vaša, če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce oziroma ustvarjalke. Na našem seznamu so: Urša Grm Murko, Burja Podlesnik, Lukas Zuschlag, Urša Vidmar, Matic Bizjak, Tian Čehič, Veronika Valdes in Martina Plohl. Zmagovalec oziroma zmagovalka bo prejel/-a dve steklenički za vodo, dve rutki in dva paketa magnezija Diasporal direct.Vivalis pa nagrajuje tudi drugouvrščenega oz. drugouvrščeno, in sicer s stekleničko, rutko in enim paketom magnezija Diasporal direct. Glasujete lahko do ponedeljka, 11. novembra 2019, do 18.00! Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja. Pet srečnic, ki si je priplesalo roza zapestnico Dare2Live blagovne znamke KFL oblikovalke Petre Kraus, narejene posebej za roza oktober, je: Tatjana Letonja, Alenka Peklenik Klančnik, Sonja Rožman, Neli Štampohar in Lea Skok Vaupotič.  Zmagovalka in najbolj KFL plesna ustvarjalka pa je Ksenija Visket, ki je kot edina slovenska orientalska plesalka nastopila na 10. obletnici studia Bellydance Evolution v Los Angelesu. Ksenija prejme posebno zapestnico KFL.

Čestitke zmagovalki Kseniji Visket (foto: viztaphoto)

Drugouvrščena pa je Lia Lačen, ki je s ‘freestyle’ kompleksnim solom Zemlja nastopila na letošnji Front@ kot zmagovalka Opusa za najboljšo plesno izvedbo. Lia prejme roza zapestnico KFL. Čestitamo zmagovalki, drugouvrščeni in vsem prejemnicam nagrad, ki jih bodo prejele s priporočeno pošiljko v desetih dneh od objave na našem portalu na naslove, ki so jih napisale ob glasovanju.

Glasuj in si pridobi nagrado