Glasuj za najbolj Inanna plesno ustvarjalko!

Pripleši si izdelek Etnobotanike, in sicer oblogo za lase.

Novo atraktivno sodelovanje je nastalo s podjetjem Etnobotanika in Frizerskim ekološkim studiem Inanna. Etnobotanika https://www.etnobotanika.eu/ je podjetje, ki sodobnega človeka spodbuja k zavedanju, da je eno z vsem in da mu stara tradicionalna znanja ponujajo trajne, celovite rešitve za vse njegove potrebe in razvoj. Pri izboru izdelkov, storitev in naših partnerjev zavestno sledijo načelom pravične trgovine, le tako lahko zagotavljajo čisto energijo izdelka/storitve vse od proizvajalcev pa do končnih uporabnikov. Dolgoročna vizija Etnobotanike je ustvariti in ponuditi prihodnjim generacijam mednarodno vzpodbudno in etično podjetniško okolje za povezovanje starih tradicionalnih znanj in novodobnih podjetniških zamisli. Izdelke pa uporabljajo v frizerskem studiu Inanna, ki si je nadelo ime po sumerski boginji, ki je zaščitnica žensk, pogumna in močna ter zvesta svoji izvorni energiji. Vse dejavnosti v studiu https://inanna-eco-hairstudio.eu/ so povezane z naravo, kar pomeni, da ne uporabljajo nobenih kemičnih spojin in ne primesi, ki bi kakorkoli škodovale lasem, lasišču, koži in počutju telesa. Prepustite se strokovnim rokam Klavdije Hladin, ki bo poskrbela za barvanje z naravnimi pigmenti in nego z rastlinskimi oblogami za lep in naravni videz las ter za revitalizacijo lasišča, poslikave s 100-odstotno naravno kano.

Klavdija iz studia Inanna bo za pet srečnih prejemnikov zamešala posebno oblogo za lase iz sestavin Etnobtanike.

Vesela sem, da smo združili moči, in vabljeni ste h glasovanju, da izberete plesnega ustvarjalca/ustvarjalko prihajajočih treh tednov. Glasujte za Natašo Kočar, Laro Nedeljkovič, Izajo Smogavec Potočnik, Ano Romih, Monjo Obrul, Tajo Belaj, Andrejo Šraj & Mojco Ussar, Patricijo Crnkovič, Mašo Kastelic, Rubi Marinko Pocajt in Nežo Colja. Pet srečnih izžrebancev bo prejelo oblogo za lase, ki jih bo posebej za vas zamešala Klavdija iz Inanne iz ekoloških sestavin Etnobotanike. Seveda nagrajujemo tudi prvo-, drugo- in tretjeuvrščeno. Zmagovalka prejme turban v zlati barvi in šampon, drugouvrščena v rdeči barvi in tretjeuvršečna v črni barvi. Seveda vse tri plesalke prejmejo tudi posebno olje za lase. Glasujete lahko do ponedeljka, 19. julija, do 18.00.

Razglašamo še srečne prejemnike in prejemnice nagrad prejšnjega glasovanja. Izdelek Sunna Hiška zelišč prejmejo: Mija Jeršič, Katja Godnič, Diana Batista, Andreja Trošt, Klavdija Krušec in Alen Pungartnik. Zmagovalki pa sta Eva Medvar in Ajša Gregl, članici Galerije plesa, ki delujeta pod vodstvom koreografinje Andreje Šraj. Druga je plesalka Žana Colarič, tretje mesto pa si je priplesala Tjaša Bucik. Vse tri prejmejo izdelke naravne kozmetike izpod rok Patricije Šenekar.

Zmagovalki Eva Medvar in Ajša Gregl, drugouvrščena Žana Colarič in tretja Tjaša Bucik (foto: Avgust Adrian Braatz)

Čestitke vsem nagrajenkam in prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado