Glasuj za najbolj cvetnega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši nagrado

Tokratne nagrade podarja Zeliščno posestvo Cvetka.

Trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje, zelo me veseli, da lahko nadaljujemo sodelovanje s slovenskimi podjetji. Tokrat je to Zeliščno posestvo Cvetka družine Kovačič, ki pravi takole: “Na našem posestvu živimo v sožitju z Zemljo. Trudimo se živeti in poslovati čim bolj trajnostno in naravi ter soljudem prijazno. Naša zelišča pridelujemo ekološko, v proizvodnji uporabljamo ekološke materiale iz preverjenih virov. Naša vizija je ustvariti podjetje, ki podpira lokalno skupnost in izboljšuje kvaliteto življenja v njej. Želimo vam ponuditi najboljše iz narave, zelišča z aktivnimi učinkovinami in kvalitetne izdelke za vaše dobro počutje. Pot od našega vrta do delavnice je kratka – tako se v izvlečkih ohranijo aktivne učinkovine, ki jih prenesemo v naše izdelke. Naša zelišča ne prepotujejo na tisoče milj, izvlečki so narejeni profesionalno in na pravilen način prenešeni v končne izdelke. Vsi naši izdelki so narejeni ročno, so plod strokovnega, univerzitetnega znanja in izkušenj. Pri nas ne kupite izdelka z zelišči – kupite naravo v ‘flaški’, izdelani v Sloveniji.” Za proizvodnjo kozmetičnih izdelkov skrbi Katarina Kovačič, dipl. biotehnologinja. V petih letih rednega študija je pridobila ogromno strokovnega znanja, ki ga redno dopolnjuje. “Naša kozmetika je 100-odstotno naravna in v večini primerov tudi 100-odstotno ekološka. Brez kemičnih snovi, ki tvoji koži veliko bolj škodijo, kot pa koristijo. Si upaš žličko navadne kreme za obraz pojesti? No, na naši si lahko brez slabe vesti spečeš jajček in ga z užitkom poješ. Stranskih učinkov ne bo.” Torej pokukajte na njihovo spletno stran https://zelisca-cvetka.si/ in se razglejte med mnogimi izdelki, ki vas bodo gotovo navdušili. Navdušil vas bo tudi 20-odstotni popust, ki ga aktivirate s kodo paradaplesa20 in velja za vse izdelke, tudi tiste, ki so že znižani! Seveda pa si enega od šestih izdelkov lahko z malo sreče priplešete tudi na naši spletni strani, če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce oz. ustvarjalke. Cvetka podarja tri deodorante in tri pršila proti komarjem in klopom.

Šest nagrad čaka na šest izžrebanih srečnežev, ki bodo glasovali za naj cvetnega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko.

Med predlaganimi plesalci pa so: Ruben Gombač, Sara Janaškovič, Danaja Ažman, Žan Roj & Monja Lorenčič, Elena Nikolovska, Erica Pinzano, Thomas Giugovaz & Nina Kramberger, Lia Končan & Sara Vogrin, Filippo Jorio & Marin Ino. Zmagovalec/zmagovalka, drugouvrščeni/drugouvrščena in tretjeuvrščeni/tretjeuvrščena seveda prejmejo paket izdelkov Zeliščnega posestva Cvetka. Glasovanje poteka do ponedeljka, 9. avgusta, do 18.00!

Prva nagrada obsega: pršilo proti klopom, losjon za telo, mazilo za ustnice, gel za tuširanje in deodorant, druga nagrada: gel za tuširanje, deodorant, pršilo proti klopom in losjon za telo, tretja nagrada pa deodorant, pršilo proti klopom, mazilo za ustnice in gel za tuširanje.

Poglejmo še pet srečnih izžrebank prejšnjega glasovanja, ki bodo prejele oblogo za lase, ki jih je iz ekoloških sestavin Etnobotanike posebej za vas zamešala Klavdija Hladin iz Inanne. To so: Tinkara Kolenc, Aleksandra Počej, Danica Onič, Nuša Bratovščak in Helena Hošpel. Za zmagovalko ste določili Laro Nedeljković, ki je s soplesalcem Klemnom Dremeljem osvojila naslov državne prvakinje v kombinaciji v para plesu. Prejela bo turban v zlati barvi in šampon ter posebno olje za lase. Drugouvrščena Neža Colja je s Stefanom Chiarijem žela sadove letošnjega dela; na vseh treh državnih prvenstvih je postala najboljša v državi, in sicer v latinu, standardu in kombinaciji, njen bo turban v rdeči barvi in olje za lase. Tretjeuvrščena Patricija Crnkovič, ki je več kot uspešno nastopila na tekmovanju Opus 1 in si priplesala s točko Hungry Ghosts nastop na letošnjem festivalu Front@ v Murski Soboti, se bo okitila s turbanom v črni barvi in seveda prejme olje za lase. Vse turbane je skreirala posebej za naše glasovanje Klavdija Hladin, lastnica Ekološkega frizerskega salona Inanna v Mariboru.

Čestitke prvouvrščeni Lari Nedeljkovič ter drugo- in tretjeuvrščeni, Neži Colja in Patriciji Crnkovič.

Čestitke vsem nagrajenkam in prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado