Glasuj za naj ULLA plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši izdelek Hej Organic!

Glasuješ lahko do ponedeljka, 21. 11. 2022, do 18.00, in to večkrat na dan!

Roza oktober je minil in pred vami je novo glasovanje, ki ga tokrat oblikujemo v sodelovanju s podjetjem Ulla Group. Petim glasovalcem bodo podarili gel za umivanje in piling obraza ekološke kozmetike Hej Organic. Hej Organic je sodobna kozmetika nemškega porekla, ki združuje naravno nego z življenjskim slogom nove generacije. Je ekološka kozmetika, saj večina sestavin izvira iz nadzorovane ekološke pridelave, nima sintetičnih barv in dišav ali parabenov. Kozmetika vsebuje 100-odstotna eterična olja, naravne emulgatorje in površinsko aktivne snovi.

Pet glasovalcev bo prejelo gel za umivanje obraza in piling Hej Organic.

Seveda pridete v izbor za nagrado pod pogojem, da glasujete za predlagane plesne ustvarjalce, in tokrat je naš seznam naslednji: Mojca Vraničar, Katja Vidmar, Ionut Dinita & Caterina de Meneses, Domen Krapež & Nataša Karabej, Barbara Nagode Ambrož, Nuška Gujt, Zala Zafošnik, Maša Katelic & Akim Pekunov, Karin Sušec, Ana Vodišek, Amir Alibabić in Tadeja Erzin Potočnik. Prvi trije na stopničkah prejmejo lepe nagrade iz kolekcije Hej Organic. Glasujete lahko do ponedeljka, 21. 11., do 18.00 večkrat na dan!

Prve tri plesne ustvarjalce, ki bodo zbrali največ vaših glasov, čakajo lepe nagrade Hej Organic; zmagovalec prejme štiri izdelke, in sicer čistilni gel za obraz, celodnevno kremo za obraz, serum za obraz in kremni serum za kožo okoli oči; drugouvrščeni prejme tri izdelke, in sicer kaktus čistilno peno, kaktus 24-urno obrazno kremo in kaktus obrazni serum, tretjeuvrščeni pa prejme dva izdelka, in sicer kaktus čistilno peno in hranilni obrazni tonik.

Poglejmo še zmagovalce in nagrajence prejšnjega glasovanja. Za naj pink plesno ustvarjalko ste določili Patricijo Crnkovič, ki je s solom Zgubani časi osvežila slovensko sodobno plesno sceno. Drugo mesto si je priplesala Teja Sever, ki je uspešno opravila avdicijo za Balletto Di Verona in tako je njen novi dom postala od oktobra Verona. Tretji pa je moški predstavnik, in sicer Jan Trninič, ki je zapustil mariborski balet in z letošnjo sezono postal član estonskega nacionalnega baleta. Vsi trije bodo prejeli prekrasen komplet nakita, ki ga je Monika Jenkole pod blagovno znamko MonyDesign oblikovala posebej za Parado plesa.

Največ glasov si je prislužila Patricija Crnkovič (foto: Aleš Marvin Romaniuk) in tako zasedla prvo mesto, drugouvrščena je Teja Sever, tretjeuvrščeni pa Jan Trninič. Čestitke!

Pet izžrebanih glasovalcev, ki prejmejo obesek Go Pink, pa je: Mirjam Bovcon, Mihael Zavernik, Sara Jenčič, Miha Pirš in Petra Ramovš. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščenemu in tretjeuvrščeni, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da jih tudi prevzamejo, pa čeprav bo treba na pošto, če vas bo poštar zgrešil.

Glasuj in si pridobi nagrado