Glasuj za naj twist plesnega ustvarjalca/ustvarjalko

Glasuj in si pripleši legendarno družabno igro gumitwist.

Pred vami so trije tedni novega glasovanja in tokrat izbiramo naj twist plesnega ustvarjalca/ustvarjalko. Pokrovitelj aktualnega glasovanja je podjetje Binca iz Murske Sobote, ki je znova obudilo legendarno družabno igro gumitwist, ki se je v preteklosti igrala vsepovsod. Pred blokom ali hišo, na igriščih, pa tudi med odmori v šoli. Ti so bili, seveda, vedno prekratki. Gumitwist ostaja vsem generacijam v lepih in veselih spominih. Zato naj vas gumitwist zabava tudi danes. Kako skačemo gumitwist? Za osvežitev spomina: igralca, ki držita elastiko, jo napneta z nogami oz. drugimi deli telesa, tako da dobita pravokotnik. Tretji igralec skače med obema elastikama. Ko igralec, ki skače, naredi napako na katerikoli stopnji, ga zamenja drug igralec. Zelo zabavna igra bo petim glasovalcem prinesla gumitwist.

Gumitwist bo razveselil pet srečnih izžrebancev.

Seveda, če boste glasovali za plesne ustvarjalce, ki so na seznamu tega meseca: Lara Lončarič, Alice Stojko Saliu, Maja Vidonja, Ana Mesec, Karin Putrih, Žiga Sotlar, Vid Perc, Nuša Urnaut ter Klara Stiblik & Zala Topole.

Nagrade za prve tri uvrščene plesalce/plesalke


Zmagovalka/zmagovalec prejme kar tri gumitwiste, in sicer: Sport, Neon in Sivko; drugouvrščeni prejme dva: Neon in Sivko, tolažilna nagrada za tretje mesto pa je Zvezdica+. Za svojega favorita/favoritko lahko glasuješ do ponedeljka, 18. maja, do 18.00!

Gea Modic, čestitamo za zmago za naj razvajam plesno ustvarjalko. (Foto: Anka Simončič)

Poglejmo še izžrebance prejšnjega glasovanja, ki prejmejo masažno ploščico vrtnica z ruby čokolado blagovne znamke Razvajam.se: Tarik Caplja, Irena Križ, Petra Cvikl Marušič, Maruša Martinkovič in Erna Udovič. Za zmagovalko ste določili Geo Modic, ki je z mentorico Jeleno Oleami iz Kid Plesonoga na tekmovanju Opus 1 v kostumski izvirnosti mnogih razporkov posredovala svoja gibka stanja ter misli o počutju, ko se koža naježi, se lušči ali celo skuša zamenjati v istovetnem naslovu miniature Ko se ti koža naježi. Prejela bo masažno svečko, balzam za ustnice z bučnim oljem, darilno kopalno sol, tonik za nego in čiščenje obraza (100 ml), kremo za stopala chili steps in ploščico s citatom ‘Pole dance’. 

Čestitke tudi drugouvrščeni Dori Domjanić ter tretjeuvrščenima Lučki in Lari Jakše! (foto: Anka Simončič)

Leja Potočnik, šefica blagovne znamke Razvajam.se nagrajuje tudi drugouvrščeno Doro Domjanić, ki je pod mentorskim vodstvom Tanje Verglez iz PIM navdušila na letošnjem Opusu. Prejela bo masažno svečko, tonik za nego in čiščenje obraza (100 ml) in balzam za ustnice z bučnim oljem. Čestitke tudi tretjeuvrščenima Lučki in Lari Jakše, ki sta se z mentorico Jano Kovač Valdes (KGBL) napotili kar v Afriko v svojem simpatično zasnovanem duetu Masajsko sonce. Lučka in Lara prejmeta kremo za stopala chili steps in tonik za nego in čiščenje obraza (30 ml). Čestitamo zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščenima ter vsem nagrajencem, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado