Glasuj za naj Trilogy plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši nagrado!

Novo glasovanje prinaša naravno kozmetiko z Nove Zelandije!

Pred vami je prvo glasovanje v novem letu, in tokrat sodelujemo z Brigito Jerovčnik, ki zastopa naravno kozmetiko z Nove Zelandije, Trilogy, ki je številka ena v deželi dolgega belega oblaka. Moto blagovne znamke Trilogy je: “Raziskovanje narave je naša strast, pri tem pa ustvarjamo močno, učinkovito in edinstveno certificirano naravno kozmetiko, ki vam bo všeč.” Izdelke najdete na spletni strani https://naravnakozmetika.si/, kjer si lahko ogledate še nekaj ostalih blagovnih znamk, ki jih zastopa Brigita, in tudi neinvazivno metodo za pomlajevanje, imenovano teenlifting! Pet srečnežev, ki jih bomo izžrebali ob koncu glasovanja, bo prejelo Everything Balm, ki je primeren za vse vrste kože.

Seveda pa imate možnost prejeti izdelek, če boste glasovali za nominirane plesne ustvarjalce in ustvarjalke: Vesna Jevšenak & Vilma Rupnik, Ruben Gombač, Žiga Sotlar & Sara Jo, Maša Kagao Knez, Teja Modrijan, Špela Jezovšek Stella, Jan Tapiwa Chapo & Daniela Preskar, Damir Halužan & Anna Mashchyts. Zmagovalec/zmagovalka prejme komplet treh izdelkov Trilogy (booster, vlažilna meglica in ultra vlažilna krema) v bambusovi škatli; drugouvrščeni/drugouvrščena prejme Rosehip Red Set in šipkovo čistilno olje; tretjeuvrščeni/tretjeuvrščena pa prejme Rosehip Red Set in čistilno kremo za obraz. Glasujete lahko do ponedeljka, 31. januarja, do 18.00!

Poglejmo, kako ste določili zmagovalce leta 2021, ko so se vaši glasovi spremenili v odstotke. Vaš izbor je naslednji: naj plesalec leta 2021 je Žiga Farkaš, naj plesalka leta 2021 pa Lara Šlibar, naj koreograf je Edward Clug, naj koreografinja pa Jerca Rožnik Novak. Naj koreografija/predstava je Cogito, naj skupina je jazz članska formacija Que Calore, naj duet 2021 je Maša Skočaj & Žiga Farkaš, naj bodoča plesna zvezda je Neža Jelinčič. Naj pedagoginja leta 2021 je Andreja Šraj, v kategoriji za žarometi je zmagala Darja Štravs Tisu, naj nove umetniške frekvence pripadajo Dušanu Vodlanu in Umetniškemu plesnemu združenju Slovenije.

Žiga Farkaš, Lara Šlibar, Edward Clug (foto: Tibriu Marta), Jerca Rožnik Novak (foto: Sunčan Stone)
Cogito (foto: Andrej Lamut), Que Calore, Maša Skočaj & Žiga Farkaš, Neža Jelinčič (foto: Nuša Ofentavšek)
Andreja Šraj (foto: Maja Modrinjak), Darja Štravs Tisu, Dušan Vodlan

Žirija v sestavi Daliborka Podboj, Matevž Česen in jaz pa smo odločili takole: naj plesalec 2021 je Mitja Obed, naj plesalka 2021 je Mojca Majcen, naj koreograf je Edward Clug, naj koreografinja pa Valentina Turcu. Naj koreografija/predstava je Measure of pleasure, naj skupina je balet SNG Opera in balet Ljubljana, naj duet je Nastja Bremec Rynia & Michal Rynia, naj bodoča plesna zvezda je Julija Pečnikar, naj pedagoginja je Mirjam Podobnik. V kategoriji za žarometi je zmagal tandem Sara Slivnik & Vasilija Fišer, v kategoriji naj nove umetniške frekvence pa Žigan Krajnčan.

Mitja Obed (foto: Drago Videmšek), Mojca Majcen (foto: Nik Rajšek), Edward Clug (foto: Tiberiu Marta), Valentina Turcu (foto: Tiberiu Marta)
Measure of pleasure (foto: Marko Pigac), balet SNG Opera in balet Ljubljana (foto: Darja Štravs Tisu), Nastja Bremec Rynia & Michal Rynia (foto: Aljoša Kravanja) , Julija Pečnikar (foto: Sunčan Stone), Mirjam Podobnik
Sara Slivnik & Vasilija Fišer (foto: Jaka Varmuž), Žigan Krajnčan (foto: Borut Bučinel)

Za kategorijo oder slave smo podelili tri nagrade: Ani Vovk Pezdir, pedagoginji in koreografinji, za razvoj plesne dejavnosti, ki jo je bogatila s svojimi avtorskimi in pedagoškimi spodbudami, uspehi pa se neposredno bočijo v njenem Harlekinu – društvu za umetnost plesa. Priznanje prejme starosta baletne umetnosti doma in v tujini dr. Henrik Neubauer, ki je znova poskrbel za še en strnjeni zgodovinski vpogled v plesno umetnost s svojo zadnjo knjigo Svetovna zgodovina plesa. Priznanje podeljujemo tudi Fioni Johnson, predsednici sekcije za moderne tekmovalne plese pri PZS in športni direktorici pri IDO, ki je s svojo ekipo dokazala, da lahko tekmovalni ples živi in preživi tudi v koronskih časih. Iskrene čestitke vsem zmagovalcem in plesnim ustvarjalcem, ki kreirajo našo plesno sceno. Priznanje in praktična vrečka Parade plesa prideta na vaš poštni naslov.

Ana Vovk Pezdir (foto: Zoran Borovšak), dr. Henrik Neubauer, Fiona Johnson

Poglejmo še srečne prejemnike naglavnega traku Parada plesa, ki ga podarja podjetje ČarmanŠport. To so: Goran Pakozdi, Heidi Siebenreich, Alja Gričar, Jelka Vrhovec, Eliza Sušnik, Majda Adamič, Ernestina Kos, Sonja Rožman, Marjetka Pfajfar Cerovec in Alina Svoljšak. Čestitke vsem, ki so zaznamovali leto 2021, in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. 

Glasuj in si pridobi nagrado