Glasuj za naj Triglav plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši sončna očala!

Glasuj za najbolj Triglav plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko in si pripleši sončna očala Zavarovalnice Triglav! Glasovanje traja do ponedeljka, 6. 6., do 18.00!

Novo glasovanje je tukaj in zdaj; traja tri tedne in lahko glasujete večkrat dnevno za svojega favorita. Med nominiranci za najbolj Triglav plesnega ustvarjalca & ustvarjalko so: Ana Maria Radanovič, Aleks Belaj & Rubi Pocajt, Valentina Benkič, Neža Ana Goričar, Lana Druškovič, Maja Ponebšek & Sara Tovšak & Živa Matjaž & Neža Travenšek, Mira Marič & Ana Vogrin, Jaka Mihalič Rader & Maja Vočanec, Neža Colja, Špela Bubnič & Klavdija Ujčič in Žigan Krajnčan.

Pokrovitelj je Zavarovalnica Triglav, ki bo nagradila prve tri na stopničkah s krasnimi darili. Zmagovalec bo nagrajen z nahrbtnikom, plažno brisačo, sončnimi očali in večnamensko ruto; plesalec, ki se bo uvrstil na drugo mesto, bo prejel nahrbtnik, plažno brisačo in sončna očala; tretjeuvrščeni pa plažno brisačo in sončna očala.

Zavarovalnica Triglav podarja krasne nagrade prvim trem na stopničkah.

Seveda boste nagrajeni tudi tisti, ki glasujete; desetim izžrebanim bodo pripadla sončna očala. Glasovanje traja do ponedeljka, 6. 6., do 18.00!

Deset sončnih očal čaka deset srečnih izžrebancev.

Poglejmo izžrebance prejšnjega glasovanja. Pet srečnih glasovalcev, ki bo prejelo milo SOme, je: Ana Kumar, Vesna Lupše, Valentina Kukučka, Matjaž Lesjak in Urška Brežnjak.

Zmagovalka Alice Stojko Saliu, drugouvrščena Nuša Petek (foto: Slavko Rajh) in tretjeuvrščena ekpa Performance cheer! Čestitke vsem!

Zmagovalka glasovanja pa je Alice Stojko Saliu, ki je uresničila svojo dolgoletno željo in zaplesala na državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih v kategoriji seniorji I, zasedla je drugo mesto in blestela v atraktivni turkizni obleki; prejela bo piling, deodorantno kremo in svečko; drugouvrščena Nuša Petek, plesalka Galerije plesa, ki je s točko Motherless Child koreografinje Andreje Šraj navdušila na plesnem večeru koreografskih miniatur v Lutkovnem gledališču Maribor, prejme milo, deodorantno kremo in maslo za telo. Tretjeuvrščena pa je Performance cheer reprezentanca, ki je na svetovnem prvenstvu v cheerleadingu in performance cheeru v Orlandu na Floridi osvojila srebrno in bronasto odličje ter prvič v zgodovini priplesala Sloveniji skupinsko medaljo v pom kategoriji; prejme milo in deodorantno kremo. Vse izdelke podarja Ljubica Vrabac, ki se na tržišču predstavlja z izdelki SOme. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni ekipi, ki bodo nagrade SOme prejele po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave.

Glasuj in si pridobi nagrado