Glasuj za naj Soven plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši filcane copate!

Pet srečnih izžrebancev si bo lahko priplesalo filcane copate Soven!

Novo glasovanje prinaša nagrade slovenskega podjetja Soven in sicer filcane copate!

K aktualnemu glasovanju je pristopilo slovensko podjetje Soven d.o.o. iz Selnice ob Dravi. Ekološko družinsko proizvodno podjetje deluje od leta 1996 in je registrirano za predelavo neoprane in oprane ovčje volne, v skladu z evropsko uredbo iz tega področja in temeljnimi evropskimi usmeritvami. Pred leti, ko se v Sloveniji še ni vedelo in govorilo o krožnem gospodarstvu, je podjetje Soven naravnalo svojo proizvodnjo tako, da je izpolnjevala vse tovrstne pogoje. Ovčja volna v pravem pomenu besede, ni odpadek, lahko pa tudi je. Volna je živalski stranski produkt, namenjen nadaljni predelavi. V kolikor pa rejci ostriženo in neoprano volno zavržejo v gozd, v kraško jamo, v jarek ali jo celo skurijo, pa je ovčja volna odpadek, ki obremenjuje okolje. Osnovni vhodni material (neoprano ovčjo volno) odkupujemo pri slovenskih rejcih ovac. Blagovna znamka SOVEN – Slovenska Ovčja Volna Ekološko Naravna je ena najbolj prepoznavnih znamk na področju naravne volne v Sloveniji z vodilnim tržnim deležem v regiji in z oceno, da gre za visoko kakovostne volnene izdelke. Vizija podjetja Soven je, proizvodnja visoko kakovostnih volnenih produktov, namenjenih zdravju ljudi in dobremu odnosu z naravo. Izdelki podjetja Soven izboljšujejo kakovost bivanja, kot naravna izolacija za hiše, ali kot izdelki za posteljo in dom. Vse izdelke najdete na njihovi spletni strani www.soven.si. Petim srečnim izžrebanim bo Soven podarilo filcane copate.

Pet filcanih copat za pet izžrebanih.

Seveda pa je pogoj, da glasujete za nominirane plesne ustvarjalce, ki so: Varja Golec Horvat, Ariela Moraes Tavares, Lina Savec, Lili Kokalj, Denis Nali & Julija Markovič Halik, Mark Klemen & Kaja Katona, Maria Matarranz, Nina Noč, Matic Zadravec, EL1 Plesna scena in Lina Golihleb. Prvi trije na stopničkah prejmejo krasne nagrade podjetja Soven in sicer: zmagovalec prejme velik vzglavnik in darilni sprostitveni paket; drugouvrščeni prejme okrasni vzglavnik in darilni sprostitveni paket; tretjeuvrščeni pa darilni prostitveni paket. Glasujete lahko do srede, 24. aprila do 18.00 in to večkrat na dan!

Nagrade za prve tri na stopničkah.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja. Na zmagovalno stopničko sta se povzpeli Sara & Nika Mlakar, režiserki in scenaristki štirikrat razprodane predstave Dva svetova – Čarobno prijateljstvo v veliki dvorani novogoriškega SNG in izvedbi več kot dvesto plesalcev Plesne šole PRO DC-Pro Dance Company. Drugouvrščena je Ana Borovičanin, prejemnica zlatega priznanja v kategoriji solo XS in priznanja mladih kritikov na tekmovanju Opus 1- plesna miniatura; točka Obledelo upanje je nastala pod vodstvom mentorice Sabine Schwenner. Tretji pa je Erazem Pogačnik, prejemnik zlatega priznanja v kategoriji solo XXS in priznanja kritikov na tekmovanju Opus 1- plesna miniatura; točko Prežim, ulovim je skreiral skupaj z mentorico Jano Kovač Valdes. Vsi prejmejo krasne izdelke hrvaškega podjetja DiSiMi?.

Zmagovalci prejšnjega glasovanja so: Nika & Sara Mlakar, ki sta prejeli največ glasov in sicer 3827, na drugo mesto se je uvrstila Ana Borovičanin, ki je zbrala 2815 glasov (foto: Anka Simončič) in na tretje mesto Erazem Pogačnik s 1047 glasovi (foto: Anka Simončič). Čestitke in nagrade DiSiMi? pridejo po pošti.

Srečni izžrebanci, ki prejmejo torbo/kozmetično torbico DiSiMi? pa so: Milojka Žalik Huzjan, Nives Gregorič, Noel Mezinec, Martina Schlaus in Evita Pogačnik. Iskrene čestitke nagrajencem in izžrebanim glasovalcem. Nagrade podjetja DiSiMi? prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @disimi. ‘Sharing is caring!’

Glasuj in si pridobi nagrado