Glasuj za naj plesno ustvarjalko in si pripleši nagrado!

Kdo bo naj plesna nogavička naslednjih treh tednov?

Odgovor na to vprašanje izveste čez tri tedne, ko se razplete aktualno glasovanje, ki bo trajalo do ponedeljka, 22. februarja, do 18.00! Glasujte torej za naj plesno nogavičko in si priplešite atraktivno nagrado spletne strani www.svet-nogavic.si. Svet nogavic je spletna stran, ki vam omogoča nakup nogavic kar z domačega naslanjača. Izbirate lahko v pestri ponudbi od hlačnih nogavic različnih vzorcev in debeline do samostoječih zapeljivih nogavic, pa dokolenk, stopalk, nadkolenk, podvezic ali pasov ter moških in otroških nogavic ter pajkic. Za vse okuse in za vse velikosti. Pogled na www.svet-nogavic.si pa razkrije celotno atraktivno ponudbo.

Šest izžrebanih prejme nagrado.

Šest srečnežev, ki bo glasovalo za plesne ustvarjalke, si bo priplesalo par nogavic. Tokratne favoritke so: Lucija Velkavrh, Aleksandra Averkijeva, Ema Križič, Lara Matea Ivančič, Ana Kernik Žvab, Tjaša Leban, Alja Sedonja, Eva Hlebec, Maja Hočevar, Lana Smolnikar, Lara Šlibar in Lija Mozetič. Svet nogavic seveda nagrajuje prvo-, drugo- in tretjeuvrščeno plesalko z nagradami iz svoje ponudbe.

Zmagovalka prejme dva para hlačnih nogavic, tople nogavice in pajkice, drugouvrščena hlačne nogavice, tople nogavice in pajkice ter tretjeuvrščena dva para hlačnih nogavic.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, v katerem je podjetje Kamena duga nagradila šest glasovalk, nagrado pa prejmejo: Maja Zavrl, Darja Čižek, Nina Dominko, Katarina Škrjanc, Marjana Rojc in Zvonka Potočar.

Čestitke prvouvrščenima, Thomasu Giugovazi in Johanne Monfret (foto: Darja Štravs Tisu), ter drugo- in tretjeuvrščeni, Mojci Majcen (foto: Nik Rajšek) in Tasji Šarler (foto: Darja Štravs Tisu).

Za zmagovalca pa ste izbrali člana ljubljanskega baleta Thomasa Giugovaza in Johanne Monfret, ki sta se odlično znašla v koreografiji Claudie Sovre. Na drugo mesto je priplesala Mojca Majcen, ena tistih plesalk, ki kljub koroni nenehno ustvarja in pleše na razdalji Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, ZDA, in na tretje balerina ljubljanskega baleta Tasja Šarler, ki je v ariji Ave Maria na spletnem dogodku (P)osebno v izvedbi SNG Opera in balet Ljubljana s svojim baletnim solom vnesla v prostor čutno mladostno svežino. Iskrene čestitke vsem prejemnicam nagrad, zmagovalcema, drugo- in tretjeuvrščeni, ki se bodo razveselili izdelkov podjetja Kamena duga. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamejo!

Glasuj in si pridobi nagrado