Glasuj za naj plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši prstan MonyDesign!

Novo glasovanje, ki traja do ponedeljka, 20. 11., do 18.00, prinaša krasne nagrade tako vam, ki glasujete, kot prvim trem na stopničkah!

Aktualno glasovanje je nastalo v sodelovanju z oblikovalko nakita iz žice Moniko Jenkole, ki pod blagovno znamko MonyDesign in skozi svojo domišljijo najprej nariše izdelek ter ga nato zelo hitro izdela in dogradi v več kot atraktiven kos nakita. Izpod njenih rok prihajajo prstani, ogrlice, zapestnice, uhani, izdelani iz žice. Njene mojstrovine si lahko ogledate tukaj: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054486248774. Mony bo pet svojih atraktivnih prstanov podarila petim srečnim izžrebancem.

Pet prstanov za pet srečnih izžrebancev!

Nagradila bo tudi prve tri na stopničkah, in sicer s kompleti, ki jih vidite na fotografiji. Nominiranci pa so: Mojca Majcen, Ksenija Visket, Manca Pavli, Šik Dance Collective, Ana Vodišek, Ada Kogovšek, Tilen Grašič, Svit Zagmajster Lovrek & Rudi Pintarič, Bor Šercer, Alja Gomilar Zickero & Matjaž Pezdirc, Tatjana Gajanovič, Ian Hotko in Viktor. Glasujete lahko večkrat na dan do ponedeljka, 20. 11., do 18.00!

Zmagovalec prejme ogrlico, prstan in uhane; drugouvrščeni ogrlico in dva prstana, tretjeuvrščeni pa ogrlico in prstan MonyDesign!

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja. Za naj roza plesnega ustvarjalca ste izbrali plesni par Natja & Marko Orehek, ki sta uspešno zaplesala v novo sezono v kategoriji seniorji III; skupaj plešeta od 2011 in njuna posebnost je tudi ta, da si po vsakem tekmovanju vzameta nekaj dni časa, da spoznata lokacijo tekme kot turista; drugouvrščena je Urša Perčič, posebna ženska, ki si je drznila ustanoviti edino šolo burleske v Sloveniji, Glam Squad Burlesque, ki bo drugo leto praznovala že deset let. Na tretje mesto pa se je zavihtela Jana Kovač Valdes, letošnja režiserka in koreografinja projekta Predani korakom z naslovom Modri in rumeni, ki je uspešno združila oddelek za sodobni ples na KGBL ter URI Soča. Vsi prejmejo nagrade, ki jih podarja trio MTP.

Prvo mesto sta si priplesala Natja & Marko Orehek, drugo je zasedla Urša Perčič, tretje pa Jana Kovač Valdes (foto: Drago Videmšek). Čestitke!

Nakupovalno vrečko MTP pa prejmejo naslednji izžrebani: Majda Adamič, Mateja Langus, Ksenija Vintar, Miha Kovač, Urška Vidmar, Alina Platovšek, Danijel Čec in Zala Stante. Čestitke vsem. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @mt_movement. ‘Sharing is caring!’

Glasuj in si pridobi nagrado