Glasuj za naj plesalca/plesalko in si pripleši okusen izdelek Tereza’s Choice!

Novo glasovanje prinaša okusen izdelek iz kolekcije Tereza’s Choice!

Trije tedni so naokoli in z vami je novo glasovanje, v katerem izbiramo naj plesalca/plesalko in petim srečnežem skupaj z blagovno znamko Tereza’s Choice podarjamo okusen izdelek Tereza’s Choice!

Pet izžrebanih glasovalcev bo prejelo okusen izdelek Tereza’s Choice.

Tereza Poljanič je certificirana veganska strokovnjakinja, ki navdušuje z izdelki Tereza’s Choice. Najdete jih v trgovinah Hofer ali pa na njeni spletni strani www.terezaschoice.com. Nagradila bo tudi zmagovalca/zmagovalko s svojo drugo in tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza!, dvema izbranima izdelkoma in nakupovalno torbo Parada plesa. Drugouvrščeni/drugouvrščena bo prejel/-a tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza!, nakupovalno torbo Parada plesa in izdelek, tretjeuvrščeni pa dva izdelka Tereza’s Choice in nakupovalno torbo Parada plesa! Nominirani so: Jernej Šmid, Bor Prokofjev, Luka Ostrež, Stella Tozon & Naja Domazet, Luka Žiher, Urša Rupnik, ŠIK Dance Collective, Dario Krajnjan, Tadeja Knez in Mojca Ussar. Za svoje favorite lahko klikate večkrat na dan do ponedeljka, 29. avgusta, do 18.00.

Krasne nagrade za prve tri na stopničkah

Poglejmo, kdo so zmagovalci prejšnjega glasovanja, ki so si z vašo pomočjo priplesali atraktivne nagrade podjetja Kamena duga iz Zagreba. Zmagovalka je Danaja Ažman, ki je znova postala posebna zmagovalka natečaja Akademije za ples Plesna zvezda in evropska podprvakinja v hip-hopu solo; tik za Danajo sta se uvrstila Matic Marolt & Lana Vrtačnik, ki sta se veselila naslova državnih prvakov in evropskega podprvaka v dvojicah v hip-hopu v koreografiji, ki sta jo skreirala sama. Tretjeuvrščeni Alji Sedonja pa je uspel veliki met, saj je postala evropska prvakinja v hip-hopu. Vsi prejmejo nagrade Kamene duge. Pet srečnih izžrebanih, ki prejmejo natikače Kamena duga, pa je: Lara Rupnik, Zara Bregar, Karmen Murovec, Urška Vrtačnik in Živa Goričan.

Zmagovalka minulega glasovanja je Danaja Ažman (foto: Tija Ažman), druga sta Matic Marolt & Lana Vrtačnik, na tretje mesto pa se je uvrstila Alja Sedonja (foto: Jernej Šerjak). Čestitke!

Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščenima in tretjeuvrščeni, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da jih tudi prevzamejo, pa čeprav bo treba na pošto, če vas bo poštar zgrešil.

Glasuj in si pridobi nagrado