Glasuj za naj Nelipot plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši dezodorant!

Za nagrade je poskrbela blagovna znamka Nelipot!

Novo glasovanje prinaša izdelek naravne, veganske kozmetike Nelipot!

Tritedensko glasovanje, ki je pred vami, je nastalo v sodelovanju s kozmetiko Nelipot. Iniciatorka in ustanoviteljica Nelipot je Tina Štrubelj, ki pravi: “Nelipot pooseblja naravo in iz nje črpa navdih za kozmetiko, ki zanesljivo kljubuje vsakdanu ter kožo nežno neguje. Nelipot izvira iz narave za vsakodnevne urbane podvige in življenjske izzive. Naravo diha, pooseblja in iz nje črpa navdih za kozmetiko, ki zanesljivo kljubuje vsakdanu ter kožo nežno neguje. Narava je živa, tako kot smo po naravi živi mi. Narava ustvarja lepe stvari, zato že od samega začetka, ročno in iz naravnih sestavin izdelujemo kozmetiko, ki poudarja naravno lepoto ter neguje kožo.

Tina Štrubelj prisega na naravno in takšna je tudi njena blagovna znamka Nelipot!

Z Nelipotom preslikamo spokojnost in moč narave v urbano okolje, da smo kos mestnemu vrvežu vsakdana. Temelj kozmetike Nelipot je trajnost, ki nas vodi pri ustvarjanju izdelkov.” Ves nabor izdelkov za obraz in telo, CBD izdelke, svečke, otroško linijo in tudi torbe si lahko ogledate tukaj: https://nelipot.si/trgovina/

Dezodorant Nelipot čaka pet srečnih izžrebancev!

Če boste glasovali za nominirane plesne ustvarjalce, si lahko priplešete naravni dezodorant v stiku! Izžrebali bomo pet prejemnikov dezodoranta. Izbirate lahko med predlaganimi plesnimi ustvarjalci in ustvarjalkami, na tokratnem seznamu so: Andrej Škufca & Melinda, Zarja Ferlinc, Pia Zabukovšek, Tea Bajc, Maša Colja, Christopher Thompson, Kaja Katona, Marin Ino, Tasja Šarler, Davide Buffone, Zala Popijač, Azra Pucko in Rea Vogrin. Prvi trije na stopničkah bodo prejeli paket izdelkov Nelipot. Glasovanje traja do 15. 5. do 18.00!

Zmagovalca, drugouvrščenega in tretjeuvrščenega čaka paket krasnih izdelkov Nelipot!

Poglejmo še pet srečnežev prejšnjega glasovanja. Ročno uro so si priplesali: Nina Bevc, Biserka Bolhar, Jan Vitez, Mima Hajdari in Sonja Lančič.

Zmagovalka minulega glasovanja je Mara Cappiello, na drugo mesto se je uvrstila Tisa Kolenc, tretje pa je pripadlo Kiari Rosi Švarc. Čestitke!

Na vrh glasovanja se je povzpela plesalka Mara Cappiello, ki je presenetila z opravo na državnem prvenstvu v latinu; top in kratke hlače, prekrite z minimalističnim mini krilom v črno-modri kombinaciji in z modrimi čevlji ter make upom je bila res nekaj posebnega; z Alexom Devetakom sta si priplesala 6. mesto med člani. Drugo mesto je zasedla Tisa Kolenc, še ena od plesalk na državnem prvenstvu v latinu, ki je vzbudila pozornost z obleko LT Couture; črna z mnogo srebrne, detajlom na glavi in srebrnimi sandali je bila popolna kombinacija; zasedla je šesto mesto s soplesalcem Enejem Poljancem. Kiara Rosa Švarc pa je zasedla tretje mesto; v minimalistični srebrni obleki oziroma tuniki je požela poglede gledalcev in si z Enejem Erženom priplesala drugo mesto med starejšimi mladinci v latinskoameriških plesih.
Čestitke vsem! Nagrade vam pošljem v desetih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da jih tudi prevzamete.

Glasuj in si pridobi nagrado