Glasuj za naj Natura Point plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši milo/masažno olje grške naravne kozmetike Macrovita!

Glasuj za svojega favorita do ponedeljka, 27. junija, do 18.00!

Novo glasovanje je tukaj. Tokrat v sodelovanju s podjetjem Natura Point, ki je uvoznik za grško naravno kozmetiko Macrovita. Natura Point je nekaj novega, kar bo pripomoglo k boljšemu in bolj zdravemu načinu življenja v sodelovanju z naravo. Želja je znova povezati človeka z naravo, zato je slogan Nature Point dotik narave! V spletni trgovini Natura Point https://naturapoint.si/ se trudijo naravo prinesti v vaš dom. V trgovini najdete izdelke za nego žensk, moških, mladostnikov, otrok in dojenčkov. Pri izbiri izdelkov seveda dajejo prednost tistim, ki so čimbolj naravnega izvora. Naše poslanstvo je širjenje naravnih proizvodov in spodbujanje k zdravemu načinu življenja. Šestim srečnim izžrebancem bodo podarili milo oziroma masažno olje grške naravne kozmetike Macrovita!

Šest izdelkov Macrovita čaka šest srečnih izžrebancev

Macrovita je grško podjetje, ki proizvaja in prodaja izdelke za zdravje in lepoto, katerih cilj je podaljšati dolgoživost s sestavinami, ki se nahajajo v naravi. Filozofija Macrovite je narava. Že od leta 1984 se osredotočajo na proizvodnjo naravne kozmetike in naravnih prehrambenih dodatkov na osnovi čebeljih derivatov. Nudijo široko paleto izdelkov, ki ustrezajo zahtevam za nego obraza, las, telesa tako za ženske, moške, mladostnike, otroke in dojenčke. Seveda je predpogoj za nagrado, da glasujete za tokratne nominirance in prvim trem pomagate do stopničk ter prejetja prekrasnih nagrad podjetja Natura Point. Nominirani so: Eva Mesarec, Nastja Bremec Rynia & Michal Rynia, Anja Robida, Tamara Divjak & Dlbu Divača, Brina Gerebic, Mia Lovrenčak & Anja Titan, Ana Lina Telič, Klara & Manca Strmčnik, Tjaša Bucik & Patricija Crnkovič, Noemi Capuano ter Maša Čuček Bezjak & Tjaša Hameršak & Vanja Kolanovič. Glasujete lahko vsake pol minute, glasovanje pa traja do ponedeljka, 27. junija, do 18.00.

Zmagovalec prejme deodorantni kristal, arganovo masažno olje, origanovo olje in kremo za roke; drugouvrščeni milo, deodorantni kristal in kremo za noge, tretjeuvrščeni pa deodorantni kristal in milo. Vsi izdelki so iz kolekcije Macrovita podjetja Natura Point.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, ko ste za zmagovalko razglasili balerino Ano Mario Radanovič, ki se je po dveh letih odsotnosti, zaradi korone seveda, vrnila nazaj na Kubo, tja, kjer bo nadaljevala baletno kariero, v skupino Laure Alonso; drugouvrščeni je plesni par Jaka Mihalič Rader in Maja Vočanec, državna prvaka v latinu in standardu, tretjeuvrščena pa mlada balerina Lana Druškovič, ki je odplesala variacijo mladostne in vihrave Laurencie ter po odru iskrila ljubke poskoke, se navdušujoče vrtela, tudi zavihtela v zrak kot lebdeči metulj prelepih kril/baletnih rok na letni produkciji Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana. Vsi prejmejo izbrane izdelke, ki jih podarja Zavarovalnica Triglav.

Zmagovalni paket daril gre v roke Ani Marii Radanovič (foto: Lea Slapar), mogoče celo na Kubo; drugouvrščena Jaka in Maja ter tretjeuvrščena Lana Druškovič (foto: Jaka Babnik) pa se bodo tudi razveselili izdelkov, ki jim jih podarja Zavarovalnica Triglav! Čestitke vsem!

Deset srečnežev, ki so glasovali za nominirane plesalce in bodo prejeli sončna očala Zavarovalnice Triglav, pa je: Andrej Kovšca, Sabina Blumauer, Anka Erman, Vesna Gorenšček, Matjaž Mali, Karmen Žigon, Marko Steger, Srečko Padovnik, Ana Ferrari in Majda Zole. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščenima in tretjeuvrščeni ekipi, ki bodo nagrade Zavarovalnice Triglav prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave.

Glasuj in si pridobi nagrado