Glasuj za naj Medex plesnega ustvarjalca in si pripleši #beesupportive zapestnico!

Vabljeni k novemu glasovanju, da izberete svojega favorita in si priplešete #beesupportive zapestnico. Glasovanje traja do torka, 16.7. do 18.00!

Aktualno glasovanje je nastalo v sodelovanju s podjetjem Medex Trade d.o.o., ki je lansiral trajnostno pobudo #beesupportive s katero bodo obeležili 70 let podjetja. Pobuda #beesupportive je zasnovana kot trajnostna kampanja, ki spodbuja posameznike in organizacije k bolj zdravemu, povezanemu in radovednemu življenju, usmerjenemu v skupnost, po vzoru čebel in njihovih vrednot. Čebela sama ne more preživeti ampak lahko obstaja le kot del skupnosti. Čebelja družina je vzor učinkovitosti, sodelovanja, komunikacije, trdoživosti in vseživljenjskega učenja. Želijo si, da bi se čim več teh vrednot preneslo tudi med ljudi. V ta namen so izdelali zapestnice in pet srečnih izžrebanih si bo priplesalo eno od njih.

#beesupportive zapestnice čakajo pet srečnežev!

Seveda je možnost nagrade edino možna, da glasujete za naslednje plesne ustvarjalce. Nominirani pa so: Mitja Obed, Alja Shaar & Ines Kočar, Maja Pirc, Jan Trninič, Eva Peklar & Luka Oblak, Erik Rampre & Ana Vidovič, Maša Bozovičar & Gaja Štraus Đurov, Zala Resman & Enya Petra Zupan, Lucija Velkavrh&Rosana Hribar, Margarita Šunjić, Tatiana Filipenko, Dejan Zečevič in Dan Hude & Iza Vidergar. Nagrajeni bodo prvi trije na stopničkah. Glasujete lahko do torka, 16.7. do 18.00 in to večkrat na dan.

Zmagovalec bo poleg zapestnice prejel še tri Medexove izdelke in sicer: Postbeeotic, Kolagen Q in Propolis oral, drugouvrščeni prejme zapestnico, Kolagen Q in Propolis oral, tretjeuvrščeni pa zapestnico in Kolagen Q.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja v katerem se je bila borba za prvo mesto do zadnje minute glasovanja.

Zmagovalka Lina Kačičnik, drugouvrščena Lara Ina Zupan in tretjeuvrščena Andreja Šraj (foto: Maja Modrinjak). Čestitke vsem trem nagrajenkam, ki bodo prejele nagrado Kamena duga!

Zmagala je Lina Kačičnik, ki je prejela 39990 glasov (rekord našega glasovanja). Lina je v kategoriji modern solo člani postala državna prvakinja in osvojila pokal Slovenije Umetniškega plesnega združenja Slovenije s točko PTSD, ki jo je koreografirala njena mama Eva Janković; obe sta seveda članici, Eva tudi vodja, Hiša umetnosti Celje & Plesni teater Igen. Drugo mesto je zasedla Lara Ina Zupan, članica Baleta Pizzicato Lesce, pod vodstvom Claudie Sovre, ki je njena pedagoginja, mentorica in koreografinja in je z variacijo iz baleta Paquita dosegla 113 točk in in elitno srebrno priznanje na festivalu Rolly Open. Prejela je zavidljivih 37694 vaših glasov. Tretje mesto je zasedla Andreja Šraj, ena najuspešnejših koreografinj minulega festivala DanceStar v Poreču; njene varovanke iz Harlekina so zasedle kar devet odličnih uvrstitev. Zbrala je 1358 glasov. Vse tri dame prejmejo nagrade Kamena duga iz Zagreba. Pet srečnih prejemnikov parea Kamena duga pa je: Ilona Mačkošek, Polonca Bele Pavc, Boštjan Suškovič, Glorija Gračnar in Vlasta Zupanič. Čestitke vsem prejemnikom nagrad in vsem nominirancem. Nagrade Kamena duga prejmete po pošti, tokrat po 7.7., ko se vrnem v Slovenijo. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In, ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @kamenaduga. ‘Sharing is caring!’ Članek je nastal v sodelovanju z Medex trade d.o.o.

Glasuj in si pridobi nagrado