Glasuj za naj Markaya plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši atraktiven pomladni trak!

Šest srečnih izžrebancev si bo priplesalo barvni trak za lase Markaya.

Novo glasovanje in tokratni partner je blagovna znamka Markaya, ki se je prvič pojavila na slovenskem tržišču z otroško pomladno/poletno kolekcijo v letu 2019 in nato dodala še izdelke za ženske in moške. Njeni izdelki so ustvarjeni iz visoko kakovostnih in okolju prijaznih materialov ter so sešiti izključno v Sloveniji. Lahkoten in igriv stil, ki ga narekujejo modne smernice, pa vselej sledi udobju in zagotavlja maksimalno dobro počutje vašemu malčku. Prelistajte spletno ponudbo na spletni strani www.markaya.si ter izberite zanjo/zanj le najboljše! Markaya podarja šestim izžrebanim pomladni trak za lase, seveda pa je treba glasovati za predlagane plesne ustvarjalke in ustvarjalce.

Šest glasovalcev prejme pomladni trak.

Aktualni predlogi so: Vanessa Praunseis, Nina Noč, Edi Dežman, Bor Rehak Friš, Maša Kagao Knez, Tamás Tuza, Urša Rupnik, Mojca Majcen & Igor Sviderski, Ksenija Visket, Dunking Devils in Luka Vodopivec. Markaya bo nagradila zmagovalca oz. zmagovalko s kompletno trenirko in trakom za lase, drugouvrščenega oz. drugouvrščeno s trenirko in kapo ter tretjeuvrščenega oz. tretjeuvrščeno s puloverjem s kapuco in trakom za lase. Glasujete lahko večkrat, in sicer do ponedeljka, 5. aprila, do 18.00!

Izdelki blagovne znamke Markaya čakajo na prve tri uvrščene.

Poglejmo nagrajence prejšnjega glasovanja, v katerem smo sodelovali z Danielo Novak in njeno blagovno znamko Dani Jewellery. Za šest srečnih izžrebanih glasovalcev je pripravila zapestnice iz Swarovski kristalčkov in steklenih perl na spominski žici ter naravnih kamnov (oniks, rdeči granat, hematit). Prejemnice so: Nina Svilar, Mira Pirš, Mira Pogačnik, Irena Omejec, Janja Pažek, in Blanka Mastinšek.

Čestitke Žani Colarič, Patriciji Crnkovič, Ianu Hotku, Tilnu Grašiču in Valentini Turcu

Zmagovalka glasovanja je Žana Colarič in Daniela je zanjo pripravila komplet, ki ga sestavljajo ogrlica, zapestnica in uhani iz steklenih perl v morski modro-zeleni kombinaciji. Drugo mesto si je priplesala Patricija Crnkovič, ki bo nagrajena z zapestnico, s prstanom in z uhani s Swarovski kristali. Tretje mesto pa pripada mlademu plesalcu Ianu Hotku, ki prejme zapestnico iz oniksa in sokolovega očesa, ki mu rečejo tudi črno tigrovo oko, in prstan z motivom iz perlic, pozlačenih s 24-karatnim zlatom. Daniela se je odločila podariti še dve t. i. tolažilni nagradi, in sicer prejme moško zapestnico četrtouvrščeni breaker Tilen Grašič, koreografinja Valetnina Turcu pa prejme zapestnico in prstan. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado