Glasuj za naj majskega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši krasno nagrado Zavarovalnice Triglav!

Novo glasovanje prinaša potovalno prvo pomoč pokrovitelja Zavarovalnice Triglav!

Trije tedni so odplesali in pred vami so novi trije ter tudi nove nagrade, ki jih podarja pokrovitelj glasovanja Zavarovalnica Triglav. Desetim srečnim izžrebanim bo podarila potovalno prvo pomoč.

Deset potovalnih prvih pomoči čaka na deset srečnih izžrebanih.

Glasujete lahko za naslednji nabor nominiranih plesnih ustvarjalcev: Damir in Anna Halužan, Eva Medvar, Habibi babi, Tatjana Gajnovič, Luka Žiher, Matteo Magalotti, Jaydance, Luna Ketnik in Nika Benčič, Maja Modrinjak, Jan Trninič in Tijuana Križaman Hudernik.

Krasne nagrade Zavarovalnice Triglav čakajo prve tri na stopničkah!

Zavarovalnica Triglav nagrajuje prve tri na stopničkah z atraktivnimi darili. Glasujete lahko do ponedeljka, 5. junija 2023, do 18.00!

Zmagovalka minulega glasovanja je Pia Zabukovšek (foto: Anka Simončič), drugo mesto si je priplesala Maša Colja, tretje pa je pripadlo Christopherju Thompsonu (foto: Tiberiu Marta). Čestitke!

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, ko ste za naj Nelipot plesno ustvarjalko izglasovali Pio Zabukovšek iz Plesne izbe Maribor, ki je s pomočjo mentorice Vanje Kolanovič za točko Ledena kraljica prejela zlato priznanje v kategoriji XXS na letošnjem Opusu 1 – plesna miniatura. Drugo mesto je pripadlo Maši Colja, ki je nepremagljiva v battlih in si je priplesala prvo mesto med članicami na letošnjem LiberoDance festivalu. Tretje mesto gre v mariborski balet, in sicer Christopherju Thompsonu, ki ga vsi prepoznamo po svetlih laseh, a njegova prepoznavnost bo od prezentacije v koreografiji Aperture Edwarda Cluga zaradi izjemnega nastopa odslej še toliko večja. Čestitke vsem trem nagrajencem, ki bodo prejeli krasne nagrade podjetja Nelipot. In pet izžrebanih, ki prejmejo dezodorant Nelipot, pa je: Tjaša Komočar, Sabina Konc, Nataša Gajšt, Nika Krstič in Rika Dolžan. Čestitke tudi srečnim izžrebankam, ki bodo nagrade prejele po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado