Glasuj za naj Lepoteka plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši čudežno pilo Akileine!

Vabljeni k našemu glasovanju, ki traja do ponedeljka, 11.3.2024 do 18.00!

Današnje glasovanje, ki traja tri teden je nastalo v sodelovanju s podjetjem Lepoteka. Njihov moto je ‘zablestite v naravni lepoti’! Lepoteka vam z dermokozmetičnimi izdelki Laboratoires Asepta iz Monaka, na katero prisegajo priznani kozmetični saloni že več kot 75 let, prinaša vrhunsko nego v udobje vašega doma. Bodite lepi na najbolj zdrav način! Vso njihovo ponudbo najdete na povezavi www.lepoteka.si. Petim srečnim izžrebanim pa podarjajo top izdelek in sicer čudežno atravmatsko pilo Akileine za odstranjevanje trde kože na podplatih.

Atravmatska pila Akileine čaka pet srečnežev.

Seveda Lepoteka nagrajuje tudi prve tri na stopničkah. Vsi prejmejo atravmatsko pilo Akileine; zmagovalec pa še Akileine Fitogel osvežilni gel za lajšanje občutka težkih nog, Akileine Hydra-Defense, 24 urni balzam in Balzam Cicaleine® za razpokano kožo, drugouvrščeni prejme Akileine Hydra-Defense, 24 urni balzam in Balzam Cicaleine® za razpokano kožo. Tretjeuvrščeni pa prejme poleg pile še Akileine Hydra-Defense, 24 urni balzam.

Krasne nagrade za prve tri na stopničkah podarja podjetje Lepoteka; nagrade so res pisane na kožo oziroma noge našim plesalcem.

Kdo pa se je znašel na lestvici nominirancev. Takole smo izbrali: Eva Medvar, Brina Gerebic, Danaja Šifrer, Relja Tomović, Ana Lina Telič, Ahila Oku, David Jakič, Manca Strmčnik, Sofia Clug, Nina Grdadolnik in Claudia Sovre. Glasujete lahko do ponedeljka, 11. marca do 18.00 in to večkrat na dan.

Zmagovalka Giulia Babbucci (foto: Tiberiu Marta), drugouvrščena Tiana Dolenc (foto: Tiberiu Marta) in tretjeuvrščena Mateja Terčon Knap (foto: Matej Čebulec). Čestitke in uspešno še naprej.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja v katerem ste za zmagovalko izglasovali Giulio Babbucci, ki je navdušila na božičnem koncertu mariborskega konservarotija za glasbo in balet s svojo krhkostjo, a odločno interpretacijo; je dijakinja 4. letnika pod vodstvom Nikolaia Chilnikova; druga je Tiana Dolenc, ki je suvereno nastopila na božični produkciji Konservatorija za glasbo in balet Maribor; obiskuje 2. letnik pod vodstvom Galine Dmitrieve in tretja je Mateja Terčon Knap, za katero pravimo, da je posebna plesna ‘mati’, ki vsako leto pripelje svoje varovance Društva Be Funky v Cankarjev dom in navduši občinstvo; letos ji je to uspelo s predstavo Dragi jaz. Vse tri prejmejo izdelke Curaprox. Leseno zobno ščetko Curaprox pa prejmejo tudi srečni izžrebanci: Anej Remec, Marjana Remaiš, Egon Kovačević, Barbara Štebljaj in Nadja Babič. Iskrene čestitke nagrajenkam in izžrebanim glasovalcem. Nagrade Curaprox prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @curaprox. ‘Sharing is caring!’

Glasuj in si pridobi nagrado