Glasuj za naj Karbonoir plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši nagrado!

Če glasuješ, se poteguješ za krasno nagrado, in sicer naravno črno zobno pasto z aktiviranim ogljem Karbonoir!

Trije tedni novega glasovanja so pred vami. Tokrat v sodelovanju s slovensko blagovno znamko Karbonoir. Karbonoir, mlada ekipa navdušencev nad naravo in vsemi naravnimi izdelki, je odkrila, da je oglje v naravni kozmetiki močno zapostavljeno. Tako so na trg ponudili prvi izdelek: oglje s preverjenim izvorom in kontrolirane izdelave, certifikatom ustreznosti – zares primernim za dentalno uporabo. Ker pa en izdelek seveda ni dovolj, da se sestavi kolekcija naravne kozmetike, je ekipa naredila pomemben korak, ko je razvila črno milo, saj je pravi ‘čudež’ med mili na trgu. Ekipa se je večala, izdelke so pridno razvijali tudi naprej. Dodali so deodorant, ki dejansko deluje, ter druge izdelke za nego obraza (anti-age serum), telesa in zob (zobne ščetke in črna zobna pasta). Za tem so prišli še negovalno mazilo za celo telo in črna glinena maska za obraz. Tudi v prihodnje bo razvoj ostal njihova stalnica. Karbonoir podarja pet naravnih črnih zobnih past, ki jih bo prejelo pet srečnih izžrebancev, ki bodo glasovali do 3. aprila.

Pet naravnih črnih zobnih past za pet srečnih izžrebanih

Tokratni nominiranci so: Ana Lina Telič, Vanesa Krenker & Kristjan Terglav, Filip Jurič, Nena Vrhovec Stevens, Tomaž Viktor Abram Golub, Antoneta Turk, Mateja Mikulan, Meraki, Ionuț Diniță & Andreea Jura, Taja Belaj, Žana Hudin in Tanisa Potočnik Martič. Zmagovalec, drugo- in tretjeuvrščeni prejmejo asortiman izdelkov podjetja Karbonoir. Glasujete lahko do ponedeljka, 3. aprila, do 18.00, in to večkrat na dan!

Izdelki Karbonoir za prve tri na stopničkah.

Za naj Cvetka zmagovalko ste izglasovali Evo Sovič Čelik, ki prihaja iz Zgibanke in je pod mentorskim vodstvom Anke Rener Kremžar v kategoriji aerial flow na Master Dance Festival – Lukec Open osvojila srebrno priznanje in 1. mesto v kategoriji otrok. Drugouvrščena je Eva Medvar iz Galerije plesa, ki je na festivalu Lukec open 2023 zasedla 1. mesto in je prejemnica elitnega zlatega priznanja za koreografijo Samsara koreografinje Andreje Šraj. Tretje mesto pa je zasedla Mia Lovrenčak iz Harlekina – društva za umetnost plesa, ki je prejemnica zlatega priznanja in je dosegla drugo mesto za koreografijo Estoro koreografinje Andreje Šraj v kategoriji solo na Master Dance Festival – Lukec open 2023. Vse tri prejmejo izdelke Zelišča Cvetka.

Prvo mesto si je priplesala Eva Sovič Čelik, na drugo se je uvrstila Eva Medvar in tretje je zasedla Mia Lovrenčak (foto: Girafon). Čestitke!

Prav tako prejme nagrado pet izžrebank. Kremo za roke pošljemo naslednjim glasovalkam: Manci Langus, Niki Benčič, Evi Delakorda, Korneliji Štampohar in Urški Pungartnik. Čestitke vsem! Nagrade vam pošljem v desetih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da nagrade tudi prevzamete.

Glasuj in si pridobi nagrado