Glasuj za naj Dani plesno ustvarjalko/ustvarjalca in si pripleši atraktiven kos nakita Dani Jewellery!

Novo glasovanje prinaša nove nagrade! Glasuješ lahko do ponedeljka, 15. marca, do 18.00!

Novo glasovanje je tukaj! In nadvse sem vesela, da je tokratna partnerica glasovanja oseba, ki je v ples vpeta že vse življenje. Daniela Novak se je po končani plesni in trenerski karieri posvetila izdelovanju nakita. Najraje uporablja kristale in bisere Swarovski, ljubi pa so ji tudi naravni materiali, kot na primer poldragi in drugi kamni. Pravkar pripravlja spletno trgovino na www.dani-jewellery.com, najdete pa jo lahko tudi na družbenem omrežju Facebook pod @danielanovakjewellery ali na Instagramu pod danielanovak. Ker so vsi kosi njeno ročno delo, se lahko tudi prilagodi vašim osebnim željam ali naredi kaj po naročilu. Za šest srečnih izžrebanih glasovalcev je pripravila zapestnice, ženske so iz Swarovski kristalčkov in steklenih perl na spominski žici, moške pa iz naravnih kamnov (oniks, rdeči granat, hematit).

Nagrade za glasovalce

Seveda se lahko potegujete za eno od njih, če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce oziroma ustvarjalke. Naš seznam je tukaj: Valentina Turcu, Olesja Hartman Marin, Sytze Jan Luske, Žana Colarič, Ian Hotko, Dalanda Diallo, Milan Tomašik, Andreja Kranjec, Tilen Grašič in Patricija Crnkovič. Daniela je pripravila za zmagovalko komplet, ki ga sestavljajo ogrlica, zapestnica in uhani iz steklenih perl v morski modro-zeleni kombinaciji. Za drugo mesto bo plesalka nagrajena z zapestnico, s prstanom in z uhani s Swarovski kristali, za tretje mesto pa z zapestnico in s prstanom.

Nagrade za prve tri plesne ustvarjalke in …

Če bo med nagrajenci moški, prejme zapestnico iz oniksa in sokolovega očesa, ki mu rečejo tudi črno tigrovo oko, in prstan z motivom iz perlic, pozlačenih s 24-karatnim zlatom. Prekrasne nagrade, zato glasuj za naj Dani plesno ustvarjalko/ustvarjalca in si pripleši atraktiven kos nakita Dani Jewellery. Glasuješ lahko do ponedeljka, 15. 3., do 18.00, in to seveda večkrat.

…. nagrada za moškega plesalca

Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja, ki so si priplesali nogavice spletne strani www.svet-nogavic.si. Izžrebali smo šest srečnežev, in sicer Eneja Zalaščka, Alenko Gruden, Uršo Pečnik, Mili Pikov, Marino Longikol in Heleno Golobič.

Čestitke Liji Mozetič za zmago, Evi Hlebec za drugo mesto in Alji Sedonja za tretje!

Za zmagovalko in naj nogavičko pa ste izglasovali Lijo Mozetič, državno prvakinjo v orientalskem plesu solo in s soplesalko Saro Medja v duetu. Drugo mesto si je priplesala Eva Hlebec, za prijatelje Evka, ki je preprosto biser vsakega državnega prvenstva; zgled vsem, ki dvomijo v koristnost plesa; podprvakinja v discu in sedma v hip-hopu na državnem prvenstvu za leto 2020. Alja Sedonja pa je tretja na naši lestvici, zmagala je na državnem prvenstvu v članski kategoriji electric boogie, hip-hop duetu z Lio Lačen in bila druga v hip-hop solu ter dokazuje, da raste v odlično plesalko urbanih plesnih stilov. Zmagovalka prejme dva para hlačnih nogavic, tople nogavice in pajkice, drugouvrščena hlačne nogavice, tople nogavice in pajkice ter tretjeuvrščena dva para hlačnih nogavic. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamejo!

Glasuj in si pridobi nagrado