Glasuj za naj Curaprox plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši leseno zobno ščetko!

Za svojega favorita lahko glasuješ do ponedeljka, 19. februarja do 18.00!

Trije tedni so odplesali in pred vami je novo glasovanje v katerem izbirate svojega nominiranega plesnega ustvarjalca oz. ustvarjalko. Tokratno glasovanje je nastalo v sodelovanju s priznano blagovno znamko Curaprox, ki kreira pripomočke za ustno higieno. Petim srečnim izžrebancem bo Curaprox podelilo leseno zobno ščetko s katero boste poskrbeli za popolno vsakodnevno ustno higieno. In to varno in učinkovito! Glasovanje je odprto do ponedeljka, 19. februarja do 18.00!

Pet zobnih ščetk Curaprox za pet srečnih izžrebancev.

Seveda je vaša možnost, da pridobite zobno ščetko Curaprox, z glasovanjem za plesnega ustvarjalca/ustvarjalko. Nominirani so: Giulia Babbucci, Tiana Dolenc, Mateja Terčon Knap, Lukas Zuschlag, Gregor Luštek, Aneja&Nastja Črnigoj, Nika Burazer, Matic Zadravec, Impulz Dance Studio in Katja Kučina. Curaprox nagrajuje prve tri na stopničkah z odličnimi praktičnimi izdelki za ustno higieno.

Zmagovalec prejme kolekcijo treh zobnih ščetk, zobno pasto in medzobne ščetke; drugouvrščeni prejme dve zobni ščetki, mini zobno pasto za beljenje zob in medzobne ščetke; tretjeuvrščeni pa potovalni set, mini zobno pasto za beljenje zob in medzobne ščetke. Vse nagrade podarja Curaprox.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja in sicer je bilo tokrat dosežen rekord. Še nikoli do sedaj nihče od nominirancev ni zbral tako ogromnega števila glasov, kot sta jih zbrali prvouvrščena in drugouvrščena. In sicer prvouvrščena Naja Kapun je zbrala 35083 vaših glasov. Naja ima vse predispozicije za odlično balerino, kar je dokazala na božičnem koncertu Konservatorija za glasbo in balet Maribor, kjer obiskuje 2. letnik pod vodstvom Galine Dmitrieve.

Zmagovalka glasovanja je Naja Kapun (foto: Raffaele Veneri)

Na drugem mestu je pristala Greta Hrestak. Zbrala je 32753 glasov. Njeni visoki skoki so bili atrakcija na božičnem koncertu Konservatorija za glasbo in balet Maribor; Greta obiskuje 2. letnik pod vodstvom Galine Dmitrijeve.

Drugo mesto je zasedla Greta Hrestak (foto: Raffaele Veneri)

Tretje mesto pa je zasedla Zala Špindler, ki je v predstavi Pripovedovalke Plesne delavnice Zahir nedvomno ujela naše poglede saj je svoj performans izpilila do potankosti. Njen izkupiček je bil prav tako odličen in sicer 7409 glasov.

Tretje mesto pa je zasedla Zala Špindler (foto: Sandi Horvat)

Res iskrene čestike vsem na stopničkah in tudi šestim nagrajenim, ki so glasovali. Ti so: Metka Hojnik Verdev, Aljoša Slivniker, Vesna Vreš, Tedi Bašič, Bojana Burkeljca in Eva Tof. Nagrade Kamena duga prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in #kamenaduga! ‘Sharing is caring!’

Glasuj in si pridobi nagrado