Glasuj za Cozy plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši kremo za roke!

Novo glasovanje prinaša možnost osvojitve nagrade, ki jo podarja podjetje Oriflame iz kolekcije Cozy by the Fairplace!

Prihodnji tedni so namenjeni še zadnjemu aktualnemu glasovanju, preden pogledamo in izberemo plesne ustvarjalce, ki so zaznamovali leto 2021. K sodelovanju je tokrat pristopilo podjetje Oriflame, ki bo petim srečnim izžrebancem podarilo kremo za roke iz kolekcije Cozy by the Fireplace, ki bo ravno pravšnja za prihajajoči zimski čas, ko so roke suhe in jih je treba dobro navlažiti oziroma nahraniti. Lahko bo tudi dobrodošla ideja za božično-novoletno darilo. Vse izdelke si lahko ogledate na www.oriflame.com

Krema za roke Cozy ima vonj vanilije in cimeta, kar sodi v čas prihajajočih božično-novoletnih praznikov!

Možnost, da ste izžrebani, imate seveda vsi, ki boste glasovali za tokratne nominirane plesne ustvarjalce. Na seznamu so: Andreja Šraj, Neža Jelinčič, Filip Štepec, Ajda Nina Škvarč, Gea Erjavec & Gordana Stefanovič Erjavec, Mirjam Kerpan Izak, Anton Bogov, Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva, Neža Colja & Stefan Chiari, Mojca Majcen in Luka Ostrež. Oriflame seveda nagrajuje zmagovalca/zmagovalko s kremo za roke, kopeljo in milom Cozy by the Fireplace ter Cozy copati. Drugouvrščenega/drugouvrščeno s kremo za roke, kopeljo in milom Cozy by the Fireplace ter tretjeuvrščenega/tretjeuvrščeno s kremo za roke in kopeljo. Glasujete lahko večkrat na dan do ponedeljka, 20. decembra, do 18.00!

Nagrade Oriflame čakajo prve tri na stopničkah!

Poglejmo prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja. Nagrade (buff ali dišavo za dom) Zavarovalnice Triglav prejmejo glasovalci: Brigita Farkaš, Aleksandra Volaš, Zofija Rožič, Janez Klajnšek, Erka Rozman, Maša Kosmač, Milka Đukovič, Monika Zajc, Lara Knep in Lara Klemenčič.

Zmagovalca glasovanja sta Maša Skočaj in Žiga Farkaš, ki prejmeta nahrbtnik, olivno olje, buff in dišavo za dom; druga je Tanisa Potočnik Martič, ki prejme nahrbtnik, metlico za sneg in kapo, tretje mesto pa je zasedla Bina Podjed, ki prejme poleg nahrbtnika še kapo. Darila je prispevala Zavarovalnica Triglav!

Kdo pa je zmagovalec glasovanja! To sta plesalca Maša Skočaj & Žiga Farkaš, ki sta na svetovnem prvenstvu plesne zveze IDO, organiziranem v živo v Italiji, postala svetovna prvaka v street dance šovu duo člani; Žiga je dodal še naslov najboljšega plesalca na svetu kot solist v isti kategoriji. Drugouvrščena je Tanisa Potočnik Martič, ki si je po komaj petih tednih treninga moderna priplesala drugo mesto v solu in zmagala s skupino na festivalu International Dance Open Split; spomnimo, da je bila Tanisa odlična plesalka latina in standarda ter tudi večkratna državna prvakinja v obeh stilih. Tretja pa je Bina Podjed, ki je na svojem prvem evropskem prvenstvu plesne zveze IDO, organiziranem online, postala evropska prvakinja v modern kategoriji otroci s točko Unchained koreografov Ane Kurent in Mihe Jelovčana. Čestitke vsem na stopničkah in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete, pa čeprav bo treba iti na pošto!

Glasuj in si pridobi nagrado