Glasuj in si pripleši re: hiško delim sre:čo s svetlobno LED verigo in re:charge naravni dezodorant!

Novo glasovanje prinaša pet krasnih nagrad za pet glasovalcev, ki bodo prejeli re: hiško delim sre:čo s svetlobno LED verigo in re:charge naravni dezodorant!

Novo glasovanje je nastalo v sodelovanju z naravno in bio certificirano kozmetiko re:, ki si želi korak za korakom narediti mini re:volucijo tvojega vsakdana in tvojih navad. Zakaj ne bi vso svojo kozmetiko zamenjal s takšno, ki je prijaznejša do okolja in do tebe? Z re: je to preprosto, saj ponuja vse, kar potrebuješ za svež začetek dneva. Izbiramo koncentrirane formule, razvijamo izdelke brez dodane vode in se trudimo izbirati boljšo in bolj zeleno embalažo. Pred nami je še veliko strmih poti, a korak za korakom se daleč pride! Tako kot pri plesu! Zato je pred vami nabor nominirancev, ki so v minulem času opozorili nase s svojimi dosežki. Na seznamu so: Julija Antauer, Bina Podjed, Neža Pele, Rosana Hribar, Monja Obrul, Maro Vranaričič & Nuša Urnaut, Akim Pekunov & Maša Kastelic, Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva, Nina Noč, Tjaša Novak in Iva Senica. Zmagovalec prejme re:charge naravni dezodorant, re:generate šampon za pogosto umivanje las, re:vitalize gel za prhanje korenček in vanilija, re:fresh zobno pasto ingver in limona ter re: bombažno brisačko; drugouvrščeni prejme re:charge naravni dezodorant, re:touch BIO trdo milo pšenični kalčki in ognjič, re:vitalize gel za prhanje 2 v 1 in re: naravno lufa gobico. Tretjeuvrščeni pa re:charge naravni dezodorant, re:touch BIO trdo piling milo ingver in mandlji in re: naravno lufa gobico! Glasovanje traja do ponedeljka, 18. decembra, do 18.00! Glasujete lahko večkrat na dan. Pet srečnih izžrebanih bo prejelo re: hiško delim sre:čo s svetlobno LED verigo in re:charge naravni dezodorant!

Krasne nagrade re: za prve tri na stopničkah so že pripravljene.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja. Za naj plesno ustvarjalko ste izglasovali Manco Pavli, ki je z ekipo predstave Čarovnice znova navdušila vse ljubitelje orientalskega plesa, še posebej tribal fusion stila. Na drugo mesto se je uvrstila še ena orientalka, in sicer Ksenija Visket s Plesno delavnico Zahir, ki praznuje petnajst let kreativnega delovanja in je ob tej priložnosti bila tudi nagrajena s plaketo JSKD Maribor za ves trud in angažma, ki ga doprinaša s svojim delom na področju orientalskega plesa. Na tretjo stopničko pa je priplesal Ian Hotko, svetovni prvak v disciplini popping med starejšimi mladinci; k temu solo naslovu je dodal še naslov najboljšega plesalca v duetu z Vanesso Praunseis. Vsi trije prejmejo komplet atraktivnega in unikatnega nakita MonyDesign.

Prvo mesto si je priplesala Manca Pavli, na drugo se je uvrstila Ksenija Visket, na tretje pa Ian Hotko. Čestitke!

Kdo pa so srečni izžrebanci, ki se bodo okitili s prstanom MonyDesign? To so: Jasna Bavec, Maša Honsigman, Janja Biček, Ajda Skerbot in Marjana Rojc. Čestitke vsem. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @monydesign_. ‘Sharing is caring!’

Glasuj in si pridobi nagrado