Glasuj in si pripleši naravno milo SOme!

Trije tedni so namenjeni vašemu glasovanju za najbolj SOme plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko.

Glasovanje je tokrat v sodelovanju z izjemno nežno dušo Ljubico Vrabac, ki se na tržišču predstavlja z izdelki SOme. “Če bi se morala profesionalno predstaviti v enem stavku, bi verjetno zapisala, da sem maserka, refleksoterapevtka, zaljubljena v življenje in vse, kar je povezano z naravo. Ampak na srečo lahko uporabim več stavkov. Moje življenje je bilo namreč zapolnjeno s športom. Celo mladost sem bila predana košarki, dokler se telo ni izčrpalo do zadnje kosti. Dobesedno. Ko sem sprejela odločitev, da končam profesionalno kariero, sem potrebovala nekaj let, da sem našla svoje poslanstvo. Pomagati ljudem, da se počutijo bolje, fizično in psihično. Vesolje mi je poslalo najboljše mentorje, ki so me naučili vse, kar moram vedeti, da sem lahko zakorakala v svet refleksoterapije in masaž. Ustvarila sem znamko Happy Feet, ‘srečne nogice, zdravo telo’. Po spletu okoliščin sem se preselila iz prelepega Maribora (Slovenija) v Klosterneuburg (Avstrija). Tako sem zapustila tudi svoje srčne ljudi, 250 kilometrov ni malo. A zapustila sem jih le fizično, saj se je že kmalu začela zgodba SOme.

Pet srečnih glasovalcev bo prejelo milo SOme.

Moje roke so začele izdelovati naravna mila, ki so narejena z ljubeznijo in namenom, da negujejo, nahranijo, razvajajo, objamejo kožo, telo, srce in dušo mojih ljudi. Milom so se pridružili še izdelki za nego telesa, od pilingov do krem in naravnih sveč. Vesela bom, če obiščete mojo spletno stran https://somebyljubica.eu/ in najdete nekaj, kar bo pobožalo vašo dušo in telo,” pravi Ljubica. Pet izžrebanih glasovalcev bo nagradila z milom; seveda pa morate glasovati za naslednje nominirane ustvarjalce: Denis & Anastasia Matvienko, Monja Obrul, Jevgenija Koškina, Tamas Darai, Alice Stojko Saliu, Katja Čuk & Andress Cueroo, Zarja Ferlinc, Nuša Petek, Jernej Šmid, Maša Kapus Dukarić, performance cheer reprezentanca in Gaja Đurov Štraus. Jasno, da bodo nagrajeni prvi trije, ki bodo zbrali največ vaših glasov. Zmagovalec s pilingom, deodorantno kremo in svečko, drugouvrščeni z milom, deodorantno kremo in maslom za telo, tretjeuvrščeni pa z milom in deodorantno kremo. Glasujete lahko večkrat na dan, in sicer do ponedeljka, 16. 5., do 18.00!

Prvi trije se bodo razveselili naravnih kozmetičnih izdelkov SOme.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, v katerem smo izbirali naj plesni nastop, in pet glasovalk si je priplesalo lak za nohte Jessica. To so: Viktorija Beganovič, Vesna Lupše, Ines Strohsack, Irena Pišek in Zdenka Salobir.

Ajda Pogelšek, Petja Zoja Žabjek (foto: Anka Simončič) in Neža Pele (foto: Pina Lenart) so si v minulem glasovanju ‘priplesale stopničke’.

Za zmagovalko ste določili Ajdo Pogelšek, prejemnico zlatega priznanja v kategoriji solo XS za točko Intro na državnem tekmovanju Opus 1– plesna miniatura mentorice Goge Stefanovič Erjavec. Drugo mesto je zasedla Petja Zoja Žabjek, ki je prav tako nastopila na Opusu in je s točko Magnetizem pod mentorskim vodstvom Anamarie Bagarić prejemnica srebrnega priznanja v kategoriji solo S; tretje mesto pa si je priplesala Neža Pele, ki je s predstavo Ritual v izvedbi Anamarie Bagarič, Ajde Špacapan in Tanite Rose pokazala nov pogled na podobo ženske notranjosti. Čestitke vsem prejemnicam nagrad, zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni, ki bodo nagrade podjetja Bizjan&Co prejele po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave.

Glasuj in si pridobi nagrado