Glasuj in si pripleši najboljšo granolo Amafood!

Novo glasovanje prinaša nove nagrade. Klikajte in si priplešite najboljšo granolo Amafood!

Trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje. Tokrat je k sodelovanju pristopila blagovna znamka Amafood, ki po mojem mnenju proizvaja najboljšo granolo v Sloveniji. Ekipa Amafood sporoča: “Smo proizvajalec vrhunske veganske hrane brez glutena, brez sladkorja in brez laktoze. Izdelujemo izdelke, ki temeljijo na lastnem razvoju in tesnem sodelovanju z izkušeno ekipo strokovnjakov za zdravo hrano. Z uporabo naravnih sestavin in inovativnih formul nam je uspelo doseči cilj: hrana prihodnosti, zdrava hrana. Oglejte si našo spletno stran https://www.amafood.eu/“. Petim izžrebanim glasovalcem bo podjetje Amafood podelilo vrečko granole, da se prepričate v zapisane besede.

Pet vrečk granol za pet srečnih izžrebancev

Seveda je treba glasovati za aktualne nominirane plesne ustvarjalce. Predlagani so: Stella Tozon, Claudia Sovre, Tjaša Leban, Catarina de Meneses, Aneja & Nastja Črnigoj, Valentina Turcu, Miha Krušič, Bina Podjed, Liana Mali, MTP in Aurora Ivin. Prvi trije na stopničkah prejmejo paketke granol in proteinske ploščice Amafood. Glasujete lahko do ponedeljka, 7. avgusta do 18.00 in to večkrat na dan!

Zmagovalec prejme štiri vrečke granol in štiri proteinske ploščice, drugouvrščeni tri vrečke granol in tri proteinske ploščice ter tretjeuvrščeni dve vrečki granol in dve proteinski ploščici. Srečno!

Poglejmo še izid prejšnjega glasovanja, ko ste za najbolj poletno ustvarjalko izglasovali Mašo Colja, to je tista sestra Colja, ki pleše hip-hop in si je v Skopju priplesala naslov evropske prvakinje v battlu. Drugo mesto sta zasedli Alja Shaar & Ines Kočar, orientalski ustvarjalki, ki sta že desetič organizirali tradicionalno junijsko predstavo orientalskega plesa; tokrat z naslovom Orient Express, ki je navdušila zbrano občinstvo. Na tretjo stopničko pa je stopila Mateja Terčon Knap, gonilna sila plesa v majhnem Komnu, ki pravi, da je bilo za njeno ekipo Be Funky posebno, prelomno leto; sezona, ki se bo zapisala v najlepše spomine, spomine z najlepšimi občutki, zato je vsak član dobil Be funky medaljo. Čestitke vsem plesalkam na stopničkah, ki bodo prejele mini krilo in nakit sponzorja, in sicer podjetja Kamena duga iz Zagreba.

Zmagovalka minulega glasovanja je Maša Colja, na drugo mesto sta se uvrstili Alja Shaar in Ines Kočar (foto: Primož Lukežič), tretje pa si je priplesala Mateja Terčon Knap. Čestitamo!

Seveda pa nagrajujemo z mini krilom tudi pet glasovalcev, ki so glasovali za plesne ustvarjalce. In to so: Marjeta Papič, Ivanka Možina, Brina Kimovec, Jana Podobnik in Stanka Merzel. Čestitke tudi srečnim izžrebankam. Nagrade prejmete po pošti v desetih dneh od objave na naši spletni strani. Prosim, da nagrade tudi prevzamete! In ker smo v času družbenih omrežij, ko je ‘šeranje’ oz. označevanje zelo zaželeno, lahko vsi, ki imate Instagram, označite/’tegate’ na fotografiji, ki jo objavite ob prejetju nagrade, #paradaplesa in @kamena_duga. ‘Sharing is caring,’ pravijo!

Glasuj in si pridobi nagrado