Glasuj in si pripleši nagrado Svet nogavic!

Glasuj za naj nogavičnega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko!

Novo glasovanje je pred vami. Tokrat izbiramo naj nogavičnega plesnega ustvarjalca in petim izžrebanim, ki boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce, bo podjetje Svet nogavic podarilo hlačne nogavice po čisto zadnji modi. Svet nogavic je spletna trgovina, na kateri najdete res atraktivne hlačne nogavice, nogavičke za pomlad in poletje ter moške nogavice. Pogled na njihovo spletno stran razkrije, zakaj se velja sprehoditi med atraktivnimi barvami, vzorci in modeli https://svet-nogavic.si/.

Pet hlačnih nogavic za pet srečnih izžrebanih, ki bodo glasovali do 14. marca do 18.00!

Tokrat so nominirani: Zala Šuštaršič, Maša Ferme, Tadeja Erzin Potočnik, Kristina Aleksova, Miha Krušič, Filippo Jorio, Yaman Kelemet & Filip Jurič, Alisa Rebol, Kenta Yamamoto & Nina Noč ter Yuya Omaki & Asami Nakashima. Nagrajeni bodo tako zmagovalec, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni z nogavicami podjetja Svet nogavic. Glasujete lahko do ponedeljka, 14. 3. 2022, do 18.00, in to večkrat na dan!

Nagrade za vse tri na stopničkah

Poglejmo še, kako ste glasovali prejšnjič. Zmago in naziv naj februarska plesna ustvarjalka ste priplesali Iris Zavelcini, ki je v januarskem članku o orientalskem plesu avtorice Nataše Kočar izrekla odlično misel: “Želim si, da orientalski ples doseže vsako žensko in dekle v Sloveniji”; drugo mesto je pripadlo Ajdi Nini Škvarč, ki se je lotila avtorskega projekta PSST in ga uspešno predstavila s svojo žensko ekipo. Na tretje mesto pa je priplesala skupina MTP movement v sestavi Matevž Česen, Tian Ćehić, Petra Ravbar in Ana Jeršin, ki je uspešno predstavila v plesnem elementu kolekcijo oblačil naših športnikov, ki so se udeležili olimpijskih iger v Pekingu; MTP pa je dal na tržišče še svojo linijo T-shirtov in napovedal poletni plesni seminar. Vsi prejmejo nagrade, ki jih je skreirala Sabina Vučemilovič, in tudi sama izdelala pod blagovno znamko Agara.

Iris Zavelcina (foto: Anja Burgar), Ajda Nina Škvarč in MTP so nagrajenci prejšnjega glasovanja. Čestitke!

Šest srečnežev, ki so glasovali za plesalce, pa prejme naglavni trak Agara. To so: Vlasta Štefe, Maja Golob, Mira Pogačnik, Lara Žunko, Zdravko Novak in Barbara Pintar. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščenim, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave.

Glasuj in si pridobi nagrado