Glasuj in si pripleši nagrado Jessica!

Novo glasovanje prinaša lak za nohte Jessica podjetja Bizjan&Co! Glasuj do 20. 2. 2013 do 18.00!

Novo glasovanje trka na Paradina vrata. Tokrat v sodelovanju s podjetjem Bizjan&Co, ekskluzivnim zastopnikom blagovne znamke Jessica za naravno nego nohtov. Slavica Bizjan, direktorica podjetja, je za glasovalce in nagrajence izbrala atraktivne lake za nohte, ki jih vidite na spodnjih fotografijah. Razveselila bo šest srečnih izžrebancev in prve tri na stopničkah. Glasujte do 20. 2. do 18.00!

Šest atraktivnih lakov Jessica za šest srečnežev

Nominiranci tokratnega glasovanja so: Mateja Terčon Knap, Iztok Kovač, Nastija Fijolič & Amir Alibabić, Valentina Turcu, Catarina Meneses, Nina Noč, Filip Jurič & Chie Kato, Neža Pele, Filippo Jorio & Marin Ino in Lara Nedeljkovič & Klemen Dremelj. Podjetje Bizjan&Co nagrajuje zmagovalca ter drugo in tretjeuvrščenega z izdelki Jessica. Glasovanje traja do ponedeljka, 20. februarja, do 18.00; glasujete pa lahko večkrat na dan!

Trije laki za nohte in nadlak za zmagovalca; drugouvrščenega čakata dva laka za nohte in nadlak, tretji pa prejme lak za nohte in nadlak.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja. Zmagovalca sta Kenta Yamamoto & Emilie Tassinari, prekrasen duet iz SNG Opera in balet Ljubljana, ki funkcionira tako v klasiki kot v modernem plesnem izrazu. Dvojčici Manca & Klara Strmčnik sta zasedli drugo mesto z nastopom na gala koncertu v Sežani tako v klasični kot moderni izvedbi nastopa. Tretji pa je pedagoško plesni duet Vesna Jevšenak & Nivedita Badve, ki ga druži ljubezen do indijskega plesa, in kljub preprekam, ki nastanejo na liniji Indija–Slovenija, je učenje indijskih plesov vedno atraktivno in navdušujoče; tako je bilo tudi s predstavo Diwali.

Zmagovalca minulega glasovanja sta Kenta Yamamoto & Emilie Tassinari (foto: Daniel Škorjanec) , na drugo mesto sta se uvrstili Manca & Klara Strmčnik (foto: Daniel Škorjanec), na tretje pa Vesna Jevšenak & Nivedita Badve.

Vsi prejmejo nagrade podjetja Kamena duga iz Zagreba. Prav tako kot šest izžrebanih glasovalcev, ki bo prejelo svečnik in zvonček Kamena duga. To so: Mojca Lešnik, Barbara Skalec Volk, Alenka Lapajna, Iztok Žužek, Vanda Videnšek in Sara di Sante. Čestitke vsem! Nagrade boste prejeli po pošti v desetih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da nagrade prevzamete.

Glasuj in si pridobi nagrado