Glasuj in si pripleši naglavni trak Agara!

Novo glasovanje prinaša nove nagrade za glasovalce in prve tri na Paradinih stopničkah!

Trije tedni so naokrog in pred vami je že novo glasovanje, v katerem tokrat izbiramo naj februarskega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko, ki je seveda s svojim delom zaznamoval januar. Kot verjetno veste, glasujete s klikom na predlagane ustvarjalce/ustvarjalke in mogoče boste med šestimi srečneži/srečnicami, ki vam bo pripadel naglavni trak, ki ga je unikatno za naše glasovanje sešila Sabina Vučemilovič, ki deluje pod blagovno znamko Agara.

Šest trakov za šest srečnih izžrebanih

Sabina se s krojenjem in šivanjem ukvarja ljubiteljsko, spretnosti se je naučila pri svoji mami, njeni izdelki pa obsegajo od modnih dodatkov, kot so naglavni trak, šal ali kapa, do unikatnih puloverjev in pončev. Njena posebnost so tudi reciklirani materiali, s katerimi prispeva k ohranjanju našega okolja. Sabina vam z veseljem skreira in sešije kaj uporabnega, udobnega in modnega, če jo kontaktirate na mejl sabina.als@gmail.com. Zmagovalec, drugo- in tretjeuvrščeni se bosta okitila prav z izdelki Agara. Med nominiranci so: Domen Krapež & Nataša Karabej, Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva, MTP Movement, Satomi Netsu, Leja Jurišić, Ajda Nina Škvarč, Gordana Grandšek Whiddon & Trent Whiddon, Claudia Sovre, Azra Selimanovič in Iris Zavelcina. Glasujete lahko večkrat na dan, in sicer do ponedeljka, 21. 2., do 18.00!

Komplet ponča, kape in traku čaka zmagovalca; komplet ponča in kape drugouvrščenega, tretjeuvrščeni pa prejme naglavni trak in kapo Agara.

Poglejmo še srečne izžrebance prejšnjega glasovanja, ki so si priplesali Everything Balm blagovne znamke Trilogy z Nove Zelandije, ki jo pri nas zastopa Brigita Jerovčnik. Prejemniki so: Ivana Djilas, Lili Resnik, Mladen Sopčič, Maša Veider in Irena Gorenc.

Špela Jezovšek Stella (foto: Maja Modrinjak), Vesna Jevšenak in Vilma Rupnik (foto: osebni arhiv) ter Jan Tapiwa Chapo in Daniela Preskar (foto: Maja Modrinjak)

Za zmagovalko glasovanja pa ste izbrali Špelo Jezovšek Stello, ki je izvrstna pevka, ki se je kalila v Harlekinu in postala prepoznavni znak predstave Poletna noč koreografinje Andreje Šraj, in prejme komplet treh izdelkov Trilogy (booster, vlažilno meglico in ultra vlažilno kremo) v bambusovi škatli. Drugi sta Vesna Jevšenak & Vilma Rupnik, ki sta združili pišoče moči v plesnem priročniku Plesna umetnost, namenjenemu otrokom v predšolskem obdobju in prvi triadi osnovne šole. Prejmeta Rosehip Red Set in čistilno kremo za obraz. Tretja pa Jan Tapiwa Chapo & Daniela Preskar, ki sta izjemno odplesala duet v predstavi Poletna noč koreografinje Andreje Šraj; prejmeta Rosehip Red Set in šipkovo čistilno olje. Čestitke vsem na stopničkah in srečnim izžrebancem, ki bodo nagrade prejeli po pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. 

Glasuj in si pridobi nagrado