Glasuj in si pripleši modno ročno uro!

Novo glasovanje petim srečnežem prinaša ročno uro atraktivnih barv!

V aktualnem glasovanju podarjamo pet modnih ročnih ur petim srečnežem, ki bodo glasovali in izbirali naj aprilskega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko.

Pet modnih ročnih ur čaka na pet srečnih izžrebancev.

Nominirani so: Jana Kovač Valdes & Veronika Valdes, Nika Krstić, Lea Bruči, Jan Ravnik, Tisa Kolenc, Aleksandar Trenevski, David Jakič, Mylana Poluliakhova, Kiara Rosa Švarc, Mara Cappiello in Jan Trninič. Seveda nagrajujemo tudi prve tri na stopničkah z darili, ki jih vidite na fotografiji. Glasovanje traja do 24 .4. do 18.00!

Zmagovalca/zmagovalko čakajo torbica, ročna ura, ogrlica in šal, drugouvrščenega/drugouvrščeno ročna ura, ogrlica in šal, tretjeuvrščenega/tretjeuvrščeno pa ročna ura, zapestnica in šal.
Zmagovalka minulega glasovanja je Antoneta Turk, drugo mesto si je priplesala Tanisa Potočnik Martič, tretje pa je zasedla Nena Vrhovec Stevens. Čestitke!

Poglejmo nagrajence prejšnjega glasovanja. Pet naravnih črnih zobnih past podjetja Karbonoir prejmejo: Jasmina Tomc, Klavdija Podjed, Lucija Danilov, Sabina Šurina in Sofia Rautner. Za naj Karbonoir plesno ustvarjalko ste izbrali balerino Antoneto Turk, prejemnico nagrade Lydie Wisiakove za izjemne dosežke na področju baletne umetnosti. Drugouvrščena je Tanisa Potočnik Martič, ki je na državnem prvenstvu v standardnih plesih presenetila s plesno obleko, saj si je nadela verzijo s hlačami in postala z Nikom Visnovičem državna prvakinja med starejšimi mladinci. Tretje mesto pa pripada Neni Vrhovec Stevens, nekdanji prvakinji ljubljanskega baleta in baletni pedagoginji, ki je letošnja prejemnica nagrade Lydie Wisiakove za življenjsko delo. Čestitke vsem! Nagrade vam pošljem v desetih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da nagrade tudi prevzamete.

Glasuj in si pridobi nagrado