Glasuj in si pripleši Love Nature sprej z meto in malinami!

Nagrade podarja podjetje Oriflame iz kolecije Love Nature!

Trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje, ki petim izžrebanim glasovalcem prinese Love Nature sprej z meto in malinami iz biološke predelave.

Love Nature sprej z meto in malinami iz biološke predelave za pet glasovalcev

Na listi nominiranih plesnih ustvarjalcev, za katere lahko glasujete do ponedeljka, 19. decembra, do 18.00 večkrat na dan, pa so: April Veselko, Mitja Obed, Nastja Bremec Rynia & Michal Rynia, Klavdija Stanišič & Cleopatra Purice, Rosana Hribar, Daša Grgič, Valentina Turcu, Bina Podjed, Andreja Šraj, Iva Senica & Zarja Čerkez, Lara Šlibar & Karin Ramovš in Miha Krušič.

Zmagovalca, drugouvrščenega in tretjeuvrščenega čakajo nagrade Love Nature podjetja Oriflame.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, ko ste za naj Ulla plesnega ustvarjalca izbrali Zalo Zafošnik, članico Plesnega studia Intakt, ki je po osvojitvi zlatega priznanja v skupini M na letošnjem državnem prvenstvu mladih plesnih ustvarjalcev Opus 1, plesna miniatura uspešno nastopila še na festivalu Korpus 2022 v Celju; njen avtorski solo Izvor (mentorica: Veronika Valdes) je govor tišine, krčevitih gibov, strahu, negotovosti. Na drugo mesto se je uvrstila Ana Vodišek, ki je s točko Matangi in formacijo PK Bolero naslovu državnih in evropskih prvakov dodala še naziv najboljše hip-hop formacije na svetu, na tretje pa plesni par Maša Kastelic & Akim Pekunov, ki sta zmagovalca evropskega pokala; naslov sta osvojila v Armeniji. Vsi prejmejo izdelke Hej Organic.

Naj Ulla plesalka je postala Zala Zafošnik, drugo mesto si je priplesala Ana Vodišek, Maša Kastelic in Akim Pekunov pa sta se uvrstila na tretje mesto. Čestitke vsem!

Pet srečnih izžrebancev, ki so glasovali za plesalce in bo prejelo gel za umivanje obraza ter piling Hej Organic, pa je: Ajda Prašnički, Zala Plevnik, Lara Jert, Tadej Raišč in Dona Golob. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščenemu in tretjeuvrščeni, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da jih tudi prevzamejo, pa čeprav bo treba na pošto, če vas bo poštar zgrešil.

Glasuj in si pridobi nagrado